Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nevezik incelségnek, incel lennék?
Szeretném hangsúlyozni hogy nem tudom mi ez..... nem nagyon hallottam róla, gyakorikérdéseken hallottam róla először nem is nagyon tudom mi ez pontosan, ez az incelség, de mostanában kicsit elgondolkoztam ezen hogy lehet hogy én is az lennék. Ugyanis 39 éves vagyok és eddig egy komoly kapcsolatom volt 10 évvel ezelőtt, azóta rendszeresen próbálkozok élőben is, interneten is (interneten szinte senki nem ír vissza) egyszerűen tízből tíz lány visszautasít, legyünk csak barátok, Bocs mégsem, nem érzem a kémiát, nem vagy az esetem és még sorolhatnám ezeket a jelzőket, próbálok változtatni H
ha tudnám hogy mi a probléma de erről még nem kaptam visszajelzést. Lassan 40 felett vagyok és félek hogy egyedül kell meghalnom... szeretném hangsúlyozni hogy kövér, duci vékony minden típusú nőknél próbálkoztam..Ezt nevezik valódi incelségnek...
Ennyi a lényeg: Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni.
Minden más csak sallang. Mindenki incel aki akar kapcsolatot, de akarata ÉS próbálkozásai ellenére nem sikerül.
Nincs szó nőgyűlöletről sem a többi baromságról amit emlegetnek.
Viszont NEM lehetsz incel ha nem is próbálkozol illetve akkor sem vagy "igazi" incel, ha nálad próbálkoznak de te visszautasítod őket.
4
Ha az inceleknek igazuk van, akkor pár évtized alatt eltűnnek (de legalábbis rendkívül megcsappannak) a csúnya férfiak, hiszen nem örökítik tovább a génállományukat. Akkor mégis hogy fog elterjedni ez az ostobaság?
"hiszen nem örökítik tovább a génállományukat."
"Szép" embereknek is lehetnek ronda utódaik. Illetve ha az általános igény és a szépség fogalma olyam szinten elinflálódik akkor lehet 50 év múlva már a most topmodellnek számító emberek is csak átlagosak lesznek.
13. Huh, bocs, de ez tényleg jó nagy hülyeség volt.
Egyrészt a csúnya nőknek ugyanúgy lenne gyereke ezután is. Csak a csúnya férfiak nem tudnak szaporodni, a csúnya nők ugyanúgy megdugatják magukat átlagos vagy átlagosnál jobb pasikkal, ha akarják és lehet gyerekük, ha szeretnének. A gyerekek 51%-ban az anyától öröklik a génjeiket és nagyon sokszor egy jóképű/átlagos apa és átlagos/csúnya anya gyerekéből is csúnya gyerek születhet.
Másrészt, ahogy az előző írta két szép embernek is lehet ronda gyereke. Van egy ilyen szó, hogy genetikai rekombináció, ami egy fogalom a biológiában és azon belül a genetikában. A génjeink persze elmehetnek egy irányba (pl. magasként esélyes, hogy magasabb gyerekünk lesz, vagy szépként szép), de ez rohadtul nem 100% és picit tényleg van egy kis szerencse és véletlen része ("genetikai lottó"). Tehát ha mától betiltanánk, hogy a csúnya embereknek gyerekei legyenek (mind a férfiaknak, mind a nőknek), a következő generációban akkor is lennének csúnya emberek, mert a genetikai rekombináció miatt két szép embernek is lehetnek csúnya gyerekei, csak persze kisebb eséllyel.
14
Persze, szép embereknek is lehet ronda gyerekük, csak baromi ritka.
Ha teljesen véletlenszerű lenne a szépség öröklődése, akkor nem lenne belénk táplálva az ösztön, hogy a szép, szabályos, szimmetrikus külsejű emberekhez vonzódjunk.
Amúgy meg fasság, amit az ideálok változásáról írsz... Nyilván alakul a közízlés meg a divat, de annyira azért mégsem
17
Úgy látom, nem sikerült értelmezni a valószínűség fogalmát.
16
“ Ha teljesen véletlenszerű lenne a szépség öröklődése, akkor nem lenne belénk táplálva az ösztön, hogy a szép, szabályos, szimmetrikus külsejű emberekhez vonzódjunk.”
Az nem normális, hogy mindenki ugyanahhoz vonzódik. Tehát a biológiával ne magyarázd ezt. Biológiailag az az érdeke a fajnak, hogy diverz (változatos génallományú) legyen mert az biztosítja a legjobban hosszú távon a faj fennmaradását, alkalmazkodását környezeti változásokhoz. A “csúnya emberek” azért kellenek, hogy ha beköbetkezik egy környezeti változás akkor lehessen olyan egyedeket produkálni akik jól alkalmazkodnak az új körülményekhez. Na most ha mindenki szép lenne és ugyanúgy nézne ki az annyit jelentene, hogy a génállomány nagyon egysíkú. Ez veszélyes a faj számára.
Persze az más kérdés, hogy a nők biológiailag a magas tesztoszteronú férfiakhoz vonzódnak de azért a történelmünk során nem csak ezek szaporodtak hanem más típusúak is. A magas tesztoszteronúhoz azért vonzódnak a nők mert kellett valamennyi számú olyan egyed amely közelharcra jobban alkalmas de a túlélésnek egyáltalán nem ez a záloga. Kellettek a kis testű vékony egyedek is hogy éhínség és más természeti csapások esetén tovább tudják vinni a faj génállományát, hiszen ezen egyedek szívósabbak, jobban bírják a meleget, élelemhiányt stb. Tehát mindenkinek meg volt a szerepe.
Ezért mondom én, a nőket le lehetne szoktatni a lapátállmániáról csak ehhez a közösségi médiát kellene korlátozni amiben ugye nagy pénz van így egy bizonyos érdekcsoport nem szívesen hallana erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!