Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is azért nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is azért nehéz a párkeresés, mert az incel simpek akik a csajok agyát főzik, szívják hátulról építenek le? írok példát

Figyelt kérdés

Teszem azt van egy fogyatékos incel gyerek aki viszont belopta magát a kiszemelt nőd szívébe természetesen csak miki egérként, nem szeretőként.

Te megismered a lányt és mondjuk elhívnád valahova. A lány kikéri az incel tanácsát, megmutatja neki esetleg a beszélgetést, vagy csak beszél róla, hogy megismert valakit. Neki meg az lesz az első dolga, hogy leépít. Ilyenekkel.

-ez ránézésre is egy pszichopata, nehogy találkozz vele, mert kilopja a veséd.

-nehogy elmenj vele mert biztos erőszakoskodni fog

-barátomnak szülinapja lesz holnap gyere el velünk ünnepelni vagy valami hasonló programmal gyorsan elhívja a csajt, hogy ne veled menjen el.

Te meg csak annyit tapasztalsz az egészből, hogy le vagy koppintva, vagy ghostolva lettél. Ezek után akár egy rossz szavad, megjegyzésed van már rád lehet fogni, hogy a simpnek igaza volt. Ha nem írsz semmit akkor az lesz a baj, ha írsz valamit az lesz a baj,

ha meg akkor beszélsz vele amikor a simp épp ott van pl a gagyi kamu szülinapi partin vagy akármin, akkor számíthatsz rá, hogy úgy leépítenek mint az atom.

A simp ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=bUfift7822g

Az incelt meg ismerjük már.

Férfitársaim, őszíntén kérdezem, ez egy létező jelenség, vagy csak az én fejemben létezik?

2023. jún. 17. 13:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
3%

30 éves szűzként sok 10000 nővel beszéltem online főleg anotalkon , meg anonym oldalakon , de sok évig rinyáltam itt is. sose beszéltem így másokról én csak kis sajnálatot kerestem ,meg hátha egy nő ráhúzza magát a műszeremre. de mint írtam sose szexeltem.

teszek rá

2023. jún. 17. 13:53
 12/38 anonim ***** válasza:
68%
A kérdező nagyobb incel, mint bármelyik másik, ráadásul még tudatában sincs, amolyan élő Johnny Bravo-ként.
2023. jún. 17. 13:55
 13/38 anonim ***** válasza:
80%

"Mondom ilyen magától nem juthat az eszükbe, ezeknek nagyon durván megfőzték az agyát."

De, magunktól eszünkbe jut.

DC hős világjáró megasportolóként nem szoktál beszélni, *igazán beszélni* nőkkel? Úgy, hogy figyelsz arra, amit mondanak, és nem arra vársz, hogy a mondat közepén legyints, hogy baromságot beszél?

Sokat elmond rólad (meg arról, akinek hazudod magad), hogy szerinted egy nőbe csak valami kitalált FÉRFI karakter tehet gondolatot.

2023. jún. 17. 13:55
 14/38 anonim ***** válasza:
76%
Szóval annyira hülyének nézed a lányokat, hogy úgy gondolod, saját maguktól képtelenek eldönteni, akarnak-e tőled valamit, és mindenáron valami pasi kell még ahhoz is, hogy véleményük alakuljon ki rólad. És csodálkozol, hogy nem vagy nekik szimpatikus…
2023. jún. 17. 13:56
 15/38 anonim ***** válasza:
73%

1, Az incelek többsége nem érdekel túl sok embert. Nem tőlük kérnek társkeresési tanácsokat. Nem a csajok legjobb barátai.

2, Általában az emberek, ha ki is kérik a barátaik tanácsait, végül nem igazán szoktak hallgatni szerelmi dologban rájuk.

2023. jún. 17. 13:58
 16/38 anonim ***** válasza:
4%

3! Akkor egy rejtély neked!

Mi van azzal az incellel, aki pont, hogy sok időt tölt nőkkel? Mertvén ilyen vagyok. De ha a reddit nem ezt írja, akkor az biztos úgy van! 🤣🤣

2023. jún. 17. 14:07
 17/38 anonim ***** válasza:
71%
Az incel béna a csajokkal, de három mondattal le tud nullázni téged , mint "nem incel alfa atyaeget" a csajnál? Akkor ki a balf_sz? :D
2023. jún. 17. 14:15
 18/38 anonim ***** válasza:
65%
Megint egy incel, aki megmagyarázza nekünk, miért nincs csaja?
2023. jún. 17. 14:19
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
Az inceleknek azért lehetetlen a pár keresés mert nem akarjàk elfogadni/megérteni, hogy egy tiktok/insta modell lánynak nem kell egy mamahoteles pénztelen lúzer.
2023. jún. 17. 14:43
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

"Mi van azzal az incellel, aki pont, hogy sok időt tölt nőkkel? Mertvén ilyen vagyok. De ha a reddit nem ezt írja, akkor az biztos úgy van!"

"exincelek redditen többségében azt írják le"

"többségében"

2023. jún. 17. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!