Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azért nehéz a párkeresés, mert az incel simpek akik a csajok agyát főzik, szívják hátulról építenek le? írok példát
Teszem azt van egy fogyatékos incel gyerek aki viszont belopta magát a kiszemelt nőd szívébe természetesen csak miki egérként, nem szeretőként.
Te megismered a lányt és mondjuk elhívnád valahova. A lány kikéri az incel tanácsát, megmutatja neki esetleg a beszélgetést, vagy csak beszél róla, hogy megismert valakit. Neki meg az lesz az első dolga, hogy leépít. Ilyenekkel.
-ez ránézésre is egy pszichopata, nehogy találkozz vele, mert kilopja a veséd.
-nehogy elmenj vele mert biztos erőszakoskodni fog
-barátomnak szülinapja lesz holnap gyere el velünk ünnepelni vagy valami hasonló programmal gyorsan elhívja a csajt, hogy ne veled menjen el.
Te meg csak annyit tapasztalsz az egészből, hogy le vagy koppintva, vagy ghostolva lettél. Ezek után akár egy rossz szavad, megjegyzésed van már rád lehet fogni, hogy a simpnek igaza volt. Ha nem írsz semmit akkor az lesz a baj, ha írsz valamit az lesz a baj,
ha meg akkor beszélsz vele amikor a simp épp ott van pl a gagyi kamu szülinapi partin vagy akármin, akkor számíthatsz rá, hogy úgy leépítenek mint az atom.
A simp ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=bUfift7822g
Az incelt meg ismerjük már.
Férfitársaim, őszíntén kérdezem, ez egy létező jelenség, vagy csak az én fejemben létezik?
Az incel egy online szubkultúra.
Itt a gyk-n viszont gyűjtőfogalomként használjátok mindenkire, aki nem jön be a nőknek.
Ilyen alapon te is közzéjük tartozol, szóval kapufát lőttél ezzel a kérdéssel.
"Az incel egy online szubkultúra"
Nem, nem az. A Blackpill-tudatu emberek, akik fokent incelek, alkotnak szubkulturat, bar inkabb sorskozossegnek hivnam.
39F incel
23 lehet h a szubkultúra tagjai nagyrészt incelek ami viszont érdekes h akik ilyen tartalmat gyártanak azok közül többen nem incelek.
WheatWaffles nem az, BrianUnchained nem az, Tails nem az, a Looksmaxx.org felhasználók közül sokan nem azok stb szóval azért vegyes.
Ha nekem is tonnaszam dolne a zseton, mint akiket megemlitettel, lehet, hogy en sem lennek az :)
De az incelseget es a Blackpill-tudatossagot kulon kellene valasztani itt a forumon..... Sokan meg mindig osszemossak.
39F incel
Ami engem illet, ha valaki fura, a megnyilvánulásai taszítanak, vagy butának tartom, akkor annyi, akkor is, ha ő a helyi menő-macsó állat.
Ha csak megsejtem, hogy agresszív, vagy szélsőséges nézetei, normái vannak, szintén azonnal lapát. És ehhez elég pár egyértelmű, egymást igazoló momentum is. Mert, inkább hibázok egyszer, kétszer, mint egyszer is mellé nyúljak és áldozat legyek.
Ehhez egyetlen férfi sem kell. Ellenben valódi "ellenségek" lehetnek a barátnők, akikkel sokkal gyakrabban vitatja meg az ilyesmit az ember és objektív szemlélőként könnyebben kiszűrik, ha gáz vagy. Márpedig, ha rendre hoppon maradsz, akkor van ott valami, amit nem kéne, vagy valami, ami nagyon hiányzik.
Hát nem tudom 25-ös említette a pénzt.
Én is ezt látom, hogy a normálisabb, sportokat kedvelő, egyetemista, utazni, kirándulni szerető igényesebb lányokat valahogy..... valahogy mindig olyanok körül látom akik nagyon jól keresnek, motorcsónak, vitorlásuk van, lakásuk van, ami ha pl felújítás alatt áll vagy kiadás előtt a kis lányka nyugodtan "barátilag" ott aludhat, ott lakhat. Újépítésű nyaralójuk van, vagy rengeteg pénzük elhívni egy wellness hétvégére, stb, vagy nagyon jó kocsijuk van ami nyilván nem elég, hogy van egy jó kocsi, de azért illik már levinni a horvát, görög tengerpartra.
Nyilván mivel nekem ezek (pénz oldala) nincs meg, csak a tanulás meg a sport marad, meg jól nézek ki, valahogy mindig le vagyok taposgálva. Ő nem akar kapcsolatot, én nem értem a jeleit, ő így, ő úgy, meg az ő barátai.
De ezek az ő barátai szinte mindig parkolópályára tett pénzes srácok. Ha ezek látnák, hogy ezek hogy taposnak lefele egy náluk szegényebb srácot szerintem be sem engednék őket a lakásukba.
Ez is, hogy a csaj mondta, hogy barátilag ott lehet egy ismerőse lakásán, hát biztos vagyok benne, hogy "nyújt" cserébe valami "szolgáltatást"
Egyébként azzal, hogy egy szubkultúra vagy közösség tagjai túlnyomórészt milyenek, abból semmilyen következtetést nem szabadna levonni, hiszen fals következtetésre vezethet elég jó eséllyel.
Például ha én azt mondanám, hogy a börtönökben az erőszakos bűnözők nagyrészt keresztény vallásúak magyarországon, abból még hülyeség lenne azt mondani, hogy tehát aki keresztény az gyilkos :D
39 f WheatWafflesnek már az előtt voltak barátnői h elkezdte a tartalomgyartast.
Meg nem gondolod komolyan h valaki majd attól lesz nem incel hogy a blackpilles videóiból pénzt keres. Aztán egyszer megnézi a lány egy videóját, hogy miből van a pénz és látja h a kommentek tele mentális betegekkel, öngyilkosságról fantazialokkal, lövöldözni akarokkal meg hasonlók. Ennél sztem egy bűnözőt is szívesebben választ. Mindezt úgy h ahogy te írod mindig egy szép lánynak kb ezer opciója van választani akár pénzes srácokat, nem kell olyanhoz mennie aki a világ egyik legdepresszivebb közösségének csinál videókat. Kétlem hogy a blackpill videók gyártásából jövő pénz a kulcs.
Nem viccelj már 39 férfi incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!