Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontos a férfiaknak egy nőben?
Számtalan randim volt már, voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de egyiket sem éreztem az igazinak. Egyszerűen folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok elég jó. A legtöbben sablonszöveggel koptatnak le: “Nagyon szimpatikus vagy, tökjó veled időt tölteni, de nincs meg a plusz.” Már eléggé el vagyok emiatt keseredve, folyamatosan azon gondolkodom, miért nem vagyok elég jó.
Férfiakat kérdezném elsősorban, mi számit egy nő esetén számotokra, hogy komoly kapcsolatot tudjatok vele kialakítani?
Köszönöm a válaszokat előre is!
25/N
#11: Tudom, nemhiába írtam.
(Le lehet pontozni, de akkor is igaz :D)
4, le is vagy pontozva, mert olyan egyszerű vagy, mint a faék.
Gondolom ez is az egyik személyes vonzerőd, amiért tapadnak rád a férfiak...
Ne a férfiakat utáld, amiért rusnya, meg egyszerű vagy.
#14:
Nem csak én gondolom úgy, ha meg nem az inged, akkor ne vedd magadra! :)
“Egyszerűen folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok elég jó. ” Ez nem a férfiak miatt van. Magadnak nem vagy elég jó, ezen férfi partner nem fog tudni változtatni.
Menj el egy pszinologushoz, és dolgozz az önbizalmadon, önképeden.
Valóban teljes mértékben szubjektív, hogy egy férfi mit keres egy nőben, merthogy ez a nőknél is így van, hogy mit keresnek egy férfiben. Egyik férfi ezt, a másik azt keresi.
Arról viszont tudok nyilatkozni, hogy nekem mi a fontos, én mit keresek egy nőben elsőként.
Számomra a legvonzóbb belső dolog az a kedvesség, jólelkűség, és ehhez jön hozzá a nőies viselkedés. Ennyi.
És ha emellé megvan a vonzalom is, akkor az már nagyon jó.
Utána szép lassan úgyis kiderül több minden a másik jelleméről, és ha akad olyan, ami nem összeegyeztethető az enyémmel, akkor nyilván nem egymást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!