Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a mondat férfiaknál hogy nagyon fontos a
barátságunk?
Kapcsolatra nem jössz be neki.
Vagy dugócimborának jó vagy.
2021. jún. 28. 15:02
Speciel nálam pont azt, hogy nagyon fontos a barátságunk! Éppen pár napja mondtam egy közeli lány ismerősömnek, akivel megromlott a viszonyunk, és pont azért, mert nekem ő tényleg fontos barát.
2021. jún. 28. 15:06
3/14 A kérdező kommentje:
Értem. Mi 9 éve ismerjük egymást, még egyetemről. Valami elindult köztünk legalábbis azt gondoltam.
2021. jún. 28. 15:15
5/14 A kérdező kommentje:
Kettes. Miért olyan fontos mint barát? Miért nem kapcsolat ha annyira fontos?
Szovegkornyezettol fugg. De gyanitom, hogy ez arra vonatkozott, hogy nem akar veled komoly kapcsolatot. Ha szexre sem kellenel neki, akkor nem tartana veled a kapcsolatot, tehat az elindult valami, az reszedrol tobb, reszerol kevesebb, mint ami koztetek van.
2021. jún. 28. 15:22
Mert nem ugy szereti ezen nincs mit magyarazni,bi vagyok es a legjobb baratnom a mindenem megse ugy szeretem
2021. jún. 28. 15:22
5! Mert van barátnőm, kezdjük itt, egyrészt, másrésztő ez a lány egyáltalán nem olyan fajta, aki kapcsolatra képes lenne, nem csak velem, mással se, a párkapcsolati élete egy tragédia. pont azért vagyunk rosszban most, mert neki általában gondjai vannak másokkal kapcsolatot kiépíteni, és sok mindent félreért. (sanda gyanúm, hogy enyhén autista) Végül, bár ez lenne a legkisebb gond egyáltalán nem tetszik, pedig semmi baj nincs vele, egy átlag 22 éves csaj, de akkor sem érzek iránta vágyat.
2021. jún. 28. 15:39
Ja és miért fontos mint barát? Nos, mert mikor észnél van, és éppen nem akar lerázni, akkor remekül el tudunk lenni együtt. persze, mielőtt kérded igen sokan össze akarnak/akartak minket boronálni, barátnőm is állandó féltékenységi rohamokat rendez, ha kettesben vagyok vele, de már megszoktam, és ő is, meg ő is tudja róla, amiket leírtam. nekem olyan ő mint egy testvér -a húgom, aki sosem volt- vagy mint egy ex. barátnő, akivel már rég nincs meg a szenvedély, de még szóba állunk egymással. pedig egyik sem volt soha.
üdv.
2-es válaszolóó
2021. jún. 28. 15:43
"Miért olyan fontos mint barát? Miért nem kapcsolat ha annyira fontos?"
Talán azért, amiért ti is rendre bevágjátok a férfiakat a hírhedt barátzónába: teljesen rendben az illető emberileg, csak nem néz ki elégé jól.
2021. jún. 28. 16:24
Kapcsolódó kérdések: