Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mondat mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elmúlt négy hónapban randiztam egy fiúval, akit nagyon megkedveltem, mivel azonban nagyon nehezen bízom meg az emberekben, mivel apám és a bátyám vert gyerekként, így még időt kértem tőle, hogy eldöntsem, járnék-e vele.

Erre úgy reagált, hogy túl nagy a kockázata annak, hogy örökké várakoztatnám, és nem akar úgy járni, mint Perselus Piton. Ez utóbbi nem tudom mit jelent.nem ismerem a Harry Pottert. Eléggé ledöbbentem, így nem kérdeztem meg tőle, mit jelent, azóta elérni meg nem tudom.

22/L. Köszi előre is a segitséget.

2021. ápr. 4. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok lány csinálja azt, hogy ismerkedik valakivel, kicsit "áltatja" a másikat, hogy még nincs kész egy kapcsolatra, még időre van szüksége, még nem zárta le az előzőt, stb...

A szerelmes fiu vár- vár, fenttartja az érdeklődést, foglalkozik a lánnyal,

nem ismerkedik mással, elzárkozik attól, hogy másokat megismerjen, mert fontos neki a lány.

Erre a lány megismer egy másik srácot, és max egy héten belül összejön vele.

A srác, aki meg több hónapot áldozott a leendő kapcsolatra, hoppon marad.

Nem azt mondom, hogy minden lány ezt csinálja, de sokan.

Elképzelhető, hogy a srácnak is volt ilyen tapasztalata, és el akarja kerülni. =(

2021. ápr. 4. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:))

Na ez tini parkapcsolatok kategoria

2021. ápr. 4. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarja, hogy ő vár, te meg összejössz mással.

Valószínűleg őt is érte már sérelem, ezért nem bízik.

2021. ápr. 4. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Ez a mondat azt jelenti, hogy hagyd a rákba a srácot! Ez még gyerek. HP hasonlat...te jó ég...ciki.
2021. ápr. 4. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, amit föntebb is elmondtak, attól tart, hogy csak játszol vele, vagy csak b opciónak tartogatod, és csak ígérgetsz neki, meg várakoztatod, aztán hónapokkal később pofára ejted, és ezt elkerülendő, még idejében dobbant tőled.
2021. ápr. 4. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4 hónap nem elég arra, hogy megismerés hogy milyen? Akkor az 1 év sem.lesz sokkal jobb hidd el. Értem én, hogy rossz tapasztalatok vannak benned a férfiakkal szemben, de a bizonytalanra várni nagyon fárasztó egy idő után. Vagy adj neki több bizalmat, vagy lépj tovább. Döntsd el mit akarsz.
2021. ápr. 4. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"apám és a bátyám vert gyerekként, így még időt kértem tőle, hogy eldöntsem, járnék-e vele."

Ezeknek mi közük egymáshoz?!

2021. ápr. 4. 10:20
 8/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:

7-es: Aggódik, hogy a rossz férfiminta kihatással lesz egy esetleges rossz párválasztására. Nyilván: Nehezen bízik, nehezen nyit felé. Csak ezt a srácnak hol kellene teljes biztonsággal tudnia?

Kérdező: Okosabbat látatlanban nem tudok mondani, csak azt, hogy döntsd el: Van-e szimpátia a részedről. Ha van, vágj bele! Ha nem, nem baj, de akkor ne rabold az idejét! Ha belevágsz, mindenképpen jelöld ki azokat a bizonyos határokat, amiket nem léphet át, és ha nem működik, vagy effektíve bántalmaz akkor szakítsatok.

2021. ápr. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!