Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként 243 ezer Ftot keresek nettóban, a férfiaknak mennyire fontos a pénz, találhatok ennyi fizetéssel pasit?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 17:41
2/12 anonim válasza:
Nekem is hasonló a fizetésem, 230-250 között mozog. Gondolom, hozzám hasonlóan közszféra.
3/12 anonim válasza:
Alapvetően leszarom, ha jól nézel ki viszont te nem tudnád velem tartani a lépést én meg nem fizetgetek nőknek. Igazából hiába keresek kb. 7-szer annyit mint te nettó, még ha akarnám se tudnám kifizetni a te részed, mert akkor nekem zuhanna meg az életszínvonalam. Pl. COVID előtt évente 3-4 millió ment el csak utazásokra... ha most fizetném a te részed is eléggé gondban lennék pedig elvileg "sokat" keresek...
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen elfogadható. Bolond aki elhiszi, hogy 300e feletti keresett olyan teljesen átlagos dolog lenne ma Magyarországon. Egyszerűen vidéken szinte például elképzelhetetlen, hogy ilyen magas lenne az átlag.
5/12 anonim válasza:
De azért megdugnád😉 te kis hazug
6/12 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki 500 és 1 milla közt keres :)
más kérdésnél meg mindenki szerencsétlen
7/12 anonim válasza:
#6 Ez hazugság!
Mindenki 1 milla felett keres itt pályakezdőként, 18 évesen, 5 diplomával:)
8/12 anonim válasza:
Férfiként nem sokkal többet keresek, csupán 300-at, de engem nem zavarna. Ha összeillünk, csak megoldanánk valahogy. :)
Én úgy vagyok vele, hogy kereshetnék többet is jóval, de szeretem ezt a munkakört. Ameddig nincs anyagi gondom, nem szívesen lépnénk szintet.
10/12 anonim válasza:
A legértékesebb kincsed a lábad között van😂.
Ha azzal nem sikerül pasit fognod, a világ összes pénze sem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!