Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontos a férfiaknak egy nőben?
Számtalan randim volt már, voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de egyiket sem éreztem az igazinak. Egyszerűen folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok elég jó. A legtöbben sablonszöveggel koptatnak le: “Nagyon szimpatikus vagy, tökjó veled időt tölteni, de nincs meg a plusz.” Már eléggé el vagyok emiatt keseredve, folyamatosan azon gondolkodom, miért nem vagyok elég jó.
Férfiakat kérdezném elsősorban, mi számit egy nő esetén számotokra, hogy komoly kapcsolatot tudjatok vele kialakítani?
Köszönöm a válaszokat előre is!
25/N
Egy komoly kapcsolatot csak két ember tud egymással kialakítani, szóval a dolog alapból közössen megy.
Nehéz lenne mindent taglalni, hogy pontosan mi kell hozzá, de nyilvan szimpátia, szexuális vonzalom, bizalom és idővel érzelmi és lelki biztonság. Bár ezek nyilván a randik folyamán nem kézzel foghatóak.
Ha valaki nem akar veled összejönni az nem tragédia, tovább kell lépni.
Hogy nő légy, de kettő típus van a férfiakból, akik katalógust vezetnek:
1)Jol nez ki, álljon rád nekik és annyi.
2)Jol nez ki, álljon rád nekik és okos, normális légy.
Röviden és tömören ennyi.
De ne rombolja...
Lehet, hogy látják, hogy nem vagy könnyen ágybavihető, lehet nem igazán tetszel, de miért érdekel? Ismerkedj, majd akad olyan, akivel kölcsönös lesz.
Ne mások véleménye alapján állítsd be az önbizalmad mértékét. :D
Azért mert mondjuk 5 pasinak nem jöttél be annyira, másik 5 pasinak még lehet, hogy be fogsz.
Ez eléggé baj.
Én személy szerint tudom, hogy nem vagyok olyan nő, hogy minden pasi megforduljon utánam, bár nem is szeretnék olyan lenni, nem hülyeség lekoptatni őket. :D
Lehet sok ember számára kifejezetten csúnya vagyok, de szerinted izgat, vagy izgatott valaha? :D
Soha a budos életben nem érdekelt, mert tudom, hogy mindenkinek más az ízlése és, hogy a külső csak egy burok.
Inkább lennék egyedül, mint hogy csak végre valaki akadjon már. Nem sürgettem semmit, jött a hozzámvaló és együtt vagyunk évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!