Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a nőnek nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a nőnek nem szabad megmondani hogy gazdagok vagyunk mert akkor lehúzz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 05:34
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Az ilyenbe kár minden fillér
2023. jún. 16. 11:12
 32/37 anonim ***** válasza:

Mi? Ha magadnak is mersz valamit venni, nem csak neki akkor szakítsatok??

Erre nőként is azt mondom hogy azonnal hajítsd el.

Én szégyellem magam helyette...

(Drágam, imádom ezt a ruhát, vedd meg. Es ohh, ez a cipő!! Kell!! Akkor mar egy taskat is, ez megy hozzá! Nézd azt a ruhat! Vegyük meeg! És az a blúz! Ohh, imadom, kell!!

Ez meg mi ez? Te is veszel magadnak egy farmert?! Megis mit képzelsz? Ennek az árából megvehetnéd azt a szoknyát! Önző disznó, ne is lássalak többet!)

2023. jún. 16. 11:51
 33/37 A kérdező kommentje:

Nem pontosan így csak majdnem.

Leírom a módosítást:

- Drágam, imádom ezt a ruhát, vedd meg. Es ohh, ez a cipő!! Kell!! Akkor mar egy taskat is, ez megy hozzá! Nézd azt a ruhat! Vegyük meeg! És az a blúz! Ohh, imadom, kell!!

- Én meg veszek egy farmert.

- Most már fogjuk vissza a pénzt mert nagyon sokat költöttünk.

Öt perccel később:

- Na ez a szoknya még belefér:))))

Fiatal voltam tapasztalatlan és naiv így nem azonnal szakítottam csak 5 nappal később. De akármit az én torkomon se lehetett letolni.

2023. jún. 16. 12:40
 34/37 anonim ***** válasza:
24#, Te szerencsétlen, engem az nem érdekel hány pasinak nem megy semmi, ha én mindig olyannal jövök össze aki pénzhez is nőhöz is ért, a többiek értelemszerűen nem érdekelnek.
2023. jún. 16. 16:47
 35/37 anonim ***** válasza:
33# Te jó ég kikkel ismerkedsz te? Luxusk..@kkal?
2023. jún. 16. 16:49
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
#35 Az átlag nő ilyen.
2023. jún. 16. 17:07
 37/37 A kérdező kommentje:
Ez ráadásul még tini volt. Hogy most mi lehet jobb ha nem találgatjuk.
2023. jún. 16. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!