Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a nőnek nem szabad megmondani hogy gazdagok vagyunk mert akkor lehúzz?
Mi? Ha magadnak is mersz valamit venni, nem csak neki akkor szakítsatok??
Erre nőként is azt mondom hogy azonnal hajítsd el.
Én szégyellem magam helyette...
(Drágam, imádom ezt a ruhát, vedd meg. Es ohh, ez a cipő!! Kell!! Akkor mar egy taskat is, ez megy hozzá! Nézd azt a ruhat! Vegyük meeg! És az a blúz! Ohh, imadom, kell!!
Ez meg mi ez? Te is veszel magadnak egy farmert?! Megis mit képzelsz? Ennek az árából megvehetnéd azt a szoknyát! Önző disznó, ne is lássalak többet!)
Nem pontosan így csak majdnem.
Leírom a módosítást:
- Drágam, imádom ezt a ruhát, vedd meg. Es ohh, ez a cipő!! Kell!! Akkor mar egy taskat is, ez megy hozzá! Nézd azt a ruhat! Vegyük meeg! És az a blúz! Ohh, imadom, kell!!
- Én meg veszek egy farmert.
- Most már fogjuk vissza a pénzt mert nagyon sokat költöttünk.
Öt perccel később:
- Na ez a szoknya még belefér:))))
Fiatal voltam tapasztalatlan és naiv így nem azonnal szakítottam csak 5 nappal később. De akármit az én torkomon se lehetett letolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!