Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a nőnek nem szabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a nőnek nem szabad megmondani hogy gazdagok vagyunk mert akkor lehúzz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 05:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
3%

Csak jó színész a férjed. A pénzedre ment.

2023. jún. 16. 07:20
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
11, nem, mert ő is meg tudta ezt magának teremteni. Plusz nem nekem van pénzem, hanem a szüleimnek. :D
2023. jún. 16. 07:21
 13/37 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem mondod meg, akkor viszont nem kellesz a nőnek.
2023. jún. 16. 08:01
 14/37 A kérdező kommentje:

Itt most a lehúzás veszélye a fő kérdés.

Nem az a kérdés hogy meghívjuk e a noz erre arra hanem hogy megjarsza hogy szeret de közben arra megy ki az egész hogy kiszedjen minnél több előnyt amíg nem talál jobb partit.

Ezt értem lehúzás alatt nem azt hogy elmegyünk a KFC-be és én fizetek.

2023. jún. 16. 08:06
 15/37 anonim ***** válasza:
65%
14# Jaj te szerencsétlen. Meghívod 2x valamire, ha harmadikra nem ajánlja fel hogy fizet vagy felez, kirúgod. Mi ezen olyan nehéz?
2023. jún. 16. 08:09
 16/37 anonim ***** válasza:
47%
Ha ennyire fos emberismerő vagy, hogy képtelen vagy megállapítani valakiről, hogy tényleg szeret-e vagy csak a pénzed kell neki, akkor hajrá, óvatoskodj. De én nem reklámoznám, hogy ekkora autista vagyok.
2023. jún. 16. 08:32
 17/37 A kérdező kommentje:

Jaj amikor egymás után két trollnak nem megy a szövegértés...

Már korán reggel halmozzuk az élvezeteket?

Arról nem is beszélve hogy gyakori hogy valaki vagy a pénzhez ért vagy a nőkhöz, de mindkettőhöz nem.

2023. jún. 16. 08:35
 18/37 anonim ***** válasza:

17# Ugyan már, te azt el sem tudod képzelni mennyi pasi ért mindkettőhöz, pénzhez is, nőhöz is.

Lehet hogy neked a kettő együtt nem megy, de úgy tűnik külön külön se megy egyik sem.

2023. jún. 16. 08:40
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell mondani, hadd huzzon le, ugyse viszed magaddal a sirba a penzedet.....

39F incel

2023. jún. 16. 08:42
 20/37 anonim ***** válasza:
7%

"Minden nő pénzbe kerül"

Szarul hangzik, mi? Én is azt hittem, hogy ez csak az incelek dumája, de aztán hogyhogy nem, a gyönyörű vékony csajomnak hirtelen eszébe jutott hogy vegyek neki drága holmikat meg vigyem egzotikus nyaralásokra, mert a "sima" már neki nem derogál. Ja, összejönni össze tudsz szép nővel. Csak aztán ha nem költesz rá, mindenféle baja lesz meg elkezd gazdag pasikkal félredugni....

2023. jún. 16. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!