Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy ne merjek feloldódni, ne merjek önmagam lenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, és valószínűleg nem is mostanában lesz, pedig hiába vagyok aktív párkereső. Privátokat nem kérek.

3 srác volt, akivel alakult volna valami eddig, és nemcsak egy randi, hanem több jött össze. Azt tudni kell rólam, hogy elég nyomi vagyok, és kettesben fiúval nem igazán tudok feloldódni, ahhoz idő kell. Mind a háromszor az történt, hogy eleinte nagyon zavarban voltam, amit meg is jegyeztek. Majd szép lassan feloldódtam, és amikor már a randi elején se féltem, hanem teljes mértékben feloldódtam, akkor utána megjegyezték, hogy de jó, és írták, hogy ők is jól érezték magukat. Majd másnap már ignoráltak, alig bírtak visszaírni. Aztán nagy nehezen kinyögték, hogy legyünk csak barátok, nem akarnak kapcsolatot (vagyis velem, mert eddig kettőnek utána azóta lett párkapcsolata rögtön).

Most ez azt jelenti, hogy ne adjam magam? Nem érzem, hogy sok lennék, vsgy túl mennék egy határon, figyelem a másik felet is. Most akkor hiba feloldódnom? Hiba önmagam adnom? Mert ezek szerint velem van a baj, ráadásul nem is kicsi. Alapból van velem baj, amit tudok is, mert nem volt senkim, de ezen túl is?

2023. jún. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
És pont az ellenkezőjét kéne tenni, hogy önmaga elgyen.
2023. jún. 16. 00:20
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy ne add onmagad. A parkereses nehany szerencses belenyulast leszamitva az emberek tobbsegenek bizony sok idot vesz igenybe- mar ha persze celzottan keresnek part erre alkalmas platformokon es kornyezetben. Inkabb megforditanam a kerdesed: Te mind a harom sraccal osszejottel volna, vagy az zavar, hogy ok tuntek el? Illetve ha mindharommal osszejottel volna, akkor arra valaszolj, hogy miert? Mi az, ami megfogott bennuk? Biztos a szemelyiseguk volt az, vagy szorongsz es felsz az elutasitastol es emiatt ugymond szinte barkivel beerned?

Ezekre a kerdesekre probalj meg valaszolni magadnak elso korben. Emellett erdemes lehet pszichologus segitsegehez folyamodnod, ha altalanossagban veve ennyire nehezen megy a kommunikacio ferfiakkal, es arra az idore felretenni a randizast, amig a legfontosabb dolgokat nem sikerult magadban tisztaznod. : )

OFF:

En elolvastam az egesz amokfutasod 2-es valaszolo, es annak ellenere sem ertek veled egyet a legkevesbe sem, hogy a vegere azert mar megprobaltad aranyba gorgetni a sz@rt.

Szoval akkor vegyuk sorra a problemaidat es kerdeseidet.

- Kezdjuk az elejen. Amig egy kerdes kifejtesed olvasod, normalis esetben par sor utan azert mar tudod, hogy tudsz\akarsz-e segiteni az adott kerdes kiirojanak vagy nem. Itt ugye ket lehetseges valasz van: nem-> tovabb gorgetsz a kovetkezo kerdesre; igen-> valaszolsz a kerdes alatt. Ha valami okbol kifolyolag ugy gondolod, hogy valamit meg kell kerdezned privatban, akkor csak es kizarolag abban az esetben irj, ha a kerdezo kifejezett keresevel ez NEM megy szembe, illetve ha van konkret otleted, hogyan tudj neki segiteni. Na es persze mindig arra szamits, hogy nem kapsz valaszt, mert a tobbsegnek nincs erre kapacitasa.

- Ha segiteni nem tudsz, akkor nem irsz semmit. Hagyod, hogy irjanak azok, akik el tudjak latni tanaccsal a kerdezot.

-Amikor valaki arrol ir, hogy valami okbol kifolyolag sikertelen a masik nemnel, akkor nem kiehezett szerencsetlen nyomingerek uzeneteit varjak, akiknek eleg annyi info, hogy az illeto no, ha pedig meg emelle meg tapasztalatlan is, alacsony az onbizalma, csalodott, az kulon fonyeremeny, mert ezek az incelek vagy eppen ragadozok a gyengeseguket hasznalnak ki. Szoval nem, nem irunk ismerkedesi szandekkal senkinek, aki eppen a bajarol beszel, mert teged b@szottul nem az motival, hogy segits neki, hanem az, hogy hatha nem eleg magabiztos es\vagy eros elhajtani az ilyen hienakat.

-Ha ugy gondolod, hogy a kerdezo keves infot oszt meg az adott szituaciorol ahhoz, hogy a kerdesehez erdemben hozza lehessen szolni, ugy vagy atmesz a kovetkezo kerdesre, vagy megkerdezed azokrol a dolgokrol HOZZASZOLASBAN, amelyekrol a kifejtesben nem tett emlitest.

-Nem erveltel normalisan, konkretan szemelyes serelemnek vetted, hogy nem szeretne privatokat a kerdezo. Nyugodj szepen le, sem a kerdezonek, sem nekunk, valaszoloknak sincs semmi fogalmunk arrol, hogy ki a fene vagy, ebbol kifolyolag meg a masodperc toredekere sem fut at senkinek az a gondolat a fejen, hogy XY-nal most jol kib@szok\kib@szott a kerdezo. Egyedul a te vilagodban szol rolad minden, senki maseban. Tovabb megyek, meg csak nem is erdekel ki vagy, nem akarok rolad megtudni semmit es a kommentem megirasa utan sem fogok rad gondolni. Tudod miert? Mert az en kis mikrovilagomban meg en es a hozzam kozel allok vannak a kozeppontban. Es ezzel szinte mindenki igy van: a sajat es kornyezetuk problemai foglalkoztatjak oket elso sorban, a sajat jovojukon dolgozgatnak, olyan hobbikat valasztanak, amelyek nekik okoznak oromet es meg sorolhatnam.

Igy most hirtelen ennyi jutott az eszembe, remelem kimeritoen valaszoltam minden kerdesedre.

2023. jún. 16. 01:45
 43/47 anonim ***** válasza:
93%

Lehet le leszek pontozva, de megértem hogy #2-es miért gondolja úgy, hogy privátban több információt kaphat. Az emberek sokszor még itt is félnek minden részletet leírni, nehogy egy ismerőse ráismerjen, privátban nyitottabbak lehetnek.

#2, a vitát indító kommented stílusa igen sok frusztráltságod rejt. Mégha az lenne az alapvető szándékod, hogy jobban tudj segíteni, észre kell venni, hogy az oldalnak nem az a funkciója, hogy privátban segítsenek az emberek, barátságot alakítson ki. Nyíltan, név nélkül lehet kérdezni és válaszolni. Gyors, lényegretörő kérdéseket, válaszokat várnak az emberek, és lesz olyan, aki ennél többet nem akar.

Lesz olyan aki elzárkózik a privátoktól, mert volt negatív élménye, vagy épp nem szeretne ismerkedni abban a lelkiállapotban amiben a kérdést kiírja. Tök mindegy, mi az indok, nem kell így támadni, ahogy a 2es kommentedben tetted.

Amúgy attól még, hogy valaki kiír ilyet, nem azt jelenti, hogy teljes mértékben elzárkózik a privát üzenetektől, csak azt, hogy nem akar itt ilyenkor ismerkedni. Simán meglehet, hogy valakinek a kommentje annyira megtetszik a kérdezőnek, hogy ő kezdeményezi a privát beszélgetést, mert már jobban bízik abba, hogy tudna segíteni. Ez legyen az ő döntése. Az kiírt mondattal csak meg szeretné előzni az esetleges negatív élményeket, érzéseket.

Neked viszont javaslom, hogy vizsgáld meg, miért tört ki belőled annyi indulat, hogy kiírd amit írtál, mi a frusztráció gyökere. Alapvetően ez egy semleges mondat volt, amin túl kell lépni.

2023. jún. 16. 06:37
 44/47 A kérdező kommentje:

Igen, mindhárom sráccal összejöttem volna. Hol a kinézet, hol a személyiség fogott meg bennük, a harmadiknál mind a kettő. És alapból már megvolt a szikra, meg már meg is szerettem, elkezdett hiányozni, egyre többet beszéltünk, nem voltam zavarban, volt csók is. Aztán egyik nap beállítja a közös képünket háttérképnek, majd másnap már ignorál. És akkor ne érezzem magam emiatt rosszul... már rendesen utálom magam, alapból kevés ember vesz engem figyelembe, és amikor megmutatom saját magam, akkor ghostingol és utána nagy könyörgés árán leírja, hogy bocsi, ez nekem nem fog menni, nem a te hibád és hasonló szhar szövegek, majd másnap már van barátnője.

Inkább lennék olyannal, aki mellett meg kell játszanom magam, mint olyanokkal, akiktől undorodom a kinézetük miatt.

2023. jún. 16. 07:06
 45/47 anonim ***** válasza:
98%

Az a fő bajod, hogy rosszul választasz, es magadra veszed. Nem kell. Sok a hülye, nagyon keveseknek sikerül elsőre hozzáillőt.

Meg ndm tudom hol ismerkedsz, de mindenkepp probalkozz személyesen, es ne egyből ugy hogy "jaj ez a pasi nekem kell, vagy uristen lehet tetszek neki?!". Csak lazan, mintha egy lannyal beszélnél.

(Ez a görcsölős pasikra is igaz)

2023. jún. 16. 08:55
 46/47 A kérdező kommentje:
Élőben is ismerkedek, ott kevesebb sikerem is van.
2023. jún. 16. 11:25
 47/47 A kérdező kommentje:
Vagyis hát nálam a siker azt jelenti, hogy nem hány le valaki, meg fogadja a kezdeményezésemet
2023. jún. 16. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!