Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjam önmagam vagy tettessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam önmagam vagy tettessem magam magabiztosnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vagyok magabiztos, sem harátozott (egy jó ideig próbáltam javítani magamon, defelhagytam vele).

Nem tudom, hogy ha egyszer valamikor ismerkedni fogok (amint találok egy szimpatikus nőt) a valódi magamat mutassam, vagy vegyem fel a magabiztosság álracát?

2018. okt. 22. 11:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz olyan lenni, amilyen nem vagy. Maximum nagyon rövid ideig, utána úgyis előbukkan a valódi éned. Inkább add önmagad, ha az megtetszik valakinek és megszereti, nem lesz csalódás, hogy bezzeg az elején nem ilyen voltál..
2018. okt. 22. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted? Nem fog rájönni?

Már az első mondat után levágja hogy egy bazári majom vagy aki szerepet játszik.

Add önmagad, ne játsz zserepet. Legyél őszinte és nyílt. Persze nem kell rögtön kitárulkozni csak ahogy a helyzet megkívánja.

Soha nem hazudj, ne túlozz és ne játsz szerepet.

2018. okt. 22. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Abban legyél biztos, hogy nem vagy magabiztos és máris elmondhatod magadról, hogy magabiztos vagy. :)

32/f

2018. okt. 22. 12:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem vagyok egy érdekes ember, szóval muszáj villantanom valamit.
2018. okt. 22. 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:
45%
Tettesd magad halottnak és akkor legalább eltemetnek. :D
2018. okt. 22. 13:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne jatsz szerepet!
2018. okt. 22. 13:32
 7/14 A kérdező kommentje:
De ha magamat adom, annak nem biztos, hogy jó vége lesz.
2018. okt. 22. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nincs jó vagy rossz döntés, próbáld ki egy sörrel. :) Bárhogy döntesz és bármennyit magadba, annak meg lesz az eredménye. :D F
2018. okt. 22. 15:28
 9/14 he84 ***** válasza:
Minek kérdezed, hogy adjad-e önmagad, vagy tettesd-e magad, ha az önmagad válaszokat nem fogadod el? Így nincs sok értelme, akkor kérdés nélkül tettetést kellett volna játszanod, még ha az nem is jó,... Elárulom hogy soha semmi se biztos, még akkor se, ha valaki magabiztos. Legyél önmagad, ne hazudj a másiknak se ebben, se másban! Ha mégis megjátszod magad, akkor viszont fogadd el, ne csodálkozz, ha esetleg majd más is megjátssza magát neked, esetleg egyéb dolgokban hazudik, átver téged! Nem mindenki lehet hú de érdekes, ám akkor is nem az a megoldás, hogy akkor megjátszod magad! Ha pedig már ebben hazudsz másnak, ki tudja még mikben fogsz,... Nem szabad semmilyen kapcsolatot megjátszásra, hazugságokra alapozni! És ha meg is játszod magad, viszonylag hamar le fogsz vele bukni és akkor majd meg is érdemled, hogy elhagyjanak, már bocsi. És csak mert te azt gondolod magadról, hogy nem vagy túl érdekes, attól még másnak lehet, hogy pont úgy leszel jó, mint amilyen igazából vagy.
2018. okt. 24. 21:04
 10/14 A kérdező kommentje:

9:

-csendesebb típus vagyok (de tudok beszélgetni)

- szeretem a macskákat,

- sci-fi és vígjáték kedvelő vagyok

Ez kinek lenne érdekes?

2018. okt. 24. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!