Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adjam önmagam vagy tettessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam önmagam vagy tettessem magam magabiztosnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem vagyok magabiztos, sem harátozott (egy jó ideig próbáltam javítani magamon, defelhagytam vele).

Nem tudom, hogy ha egyszer valamikor ismerkedni fogok (amint találok egy szimpatikus nőt) a valódi magamat mutassam, vagy vegyem fel a magabiztosság álracát?

2018. okt. 22. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Figyelj sztem annak sem lenne értelme ha megjáttszanád magadat csak hogy a nő megszeressen. Amúgy meg ezzel magadat csapod be mert előbb utóbb a valódi éned is megfog mutatkozni.
2018. dec. 1. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"-csendesebb típus vagyok (de tudok beszélgetni)

- szeretem a macskákat,

- sci-fi és vígjáték kedvelő vagyok

Ez kinek lenne érdekes?"

Sok olyan ember van, aki nem beszél sokat, macskája van, szereti a sci-fit, vígjátékot és még se érdektelen. Olyan nincs, hogy senkinek se lennél érdekes. Ha valakinek nem vagy érdekes az nem a te hibád, csak nincs közös témátok, túlságosan különböztök. Ezzel nincs gond. Beszélhetnél a macskádról, egy hozzád közel álló sci-fi filmről és, hogy miért találtad viccesnek azt a vígjátékot. Annyi mindenről lehet beszélgetni.

2018. dec. 2. 16:06
 13/14 he84 ***** válasza:
Igazuk van az előttem utóbb válaszolóknak! Ne becsüld magad alá kérdező, ezek is lehetnek érdekesek másoknak, kár ennyire lebecsülni és előre ítélve félni. Én is szeretem a macskákat, meg 1-2 sci-fi-t is, ám nem ismerkedni vagyok itt, bocsi. Megjátszani magadat nem jó, az önbecsapás és becsapod vele a másikat! Nem bírnád sokáig és talán bűntudatod is lenne idővel, hogy csak megjátszod magad a másik előtt és nem a valódi énedet mutatnád. Gondolj ezekbe bele jobban!
2018. dec. 2. 21:59
 14/14 he84 ***** válasza:
És a vígjátékokat én is szeretem attól függően.
2018. dec. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!