Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam önmagam vagy tettessem magam magabiztosnak?
Az a helyzet, hogy nem vagyok magabiztos, sem harátozott (egy jó ideig próbáltam javítani magamon, defelhagytam vele).
Nem tudom, hogy ha egyszer valamikor ismerkedni fogok (amint találok egy szimpatikus nőt) a valódi magamat mutassam, vagy vegyem fel a magabiztosság álracát?
"-csendesebb típus vagyok (de tudok beszélgetni)
- szeretem a macskákat,
- sci-fi és vígjáték kedvelő vagyok
Ez kinek lenne érdekes?"
Sok olyan ember van, aki nem beszél sokat, macskája van, szereti a sci-fit, vígjátékot és még se érdektelen. Olyan nincs, hogy senkinek se lennél érdekes. Ha valakinek nem vagy érdekes az nem a te hibád, csak nincs közös témátok, túlságosan különböztök. Ezzel nincs gond. Beszélhetnél a macskádról, egy hozzád közel álló sci-fi filmről és, hogy miért találtad viccesnek azt a vígjátékot. Annyi mindenről lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!