Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy ne merjek feloldódni, ne merjek önmagam lenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, és valószínűleg nem is mostanában lesz, pedig hiába vagyok aktív párkereső. Privátokat nem kérek.

3 srác volt, akivel alakult volna valami eddig, és nemcsak egy randi, hanem több jött össze. Azt tudni kell rólam, hogy elég nyomi vagyok, és kettesben fiúval nem igazán tudok feloldódni, ahhoz idő kell. Mind a háromszor az történt, hogy eleinte nagyon zavarban voltam, amit meg is jegyeztek. Majd szép lassan feloldódtam, és amikor már a randi elején se féltem, hanem teljes mértékben feloldódtam, akkor utána megjegyezték, hogy de jó, és írták, hogy ők is jól érezték magukat. Majd másnap már ignoráltak, alig bírtak visszaírni. Aztán nagy nehezen kinyögték, hogy legyünk csak barátok, nem akarnak kapcsolatot (vagyis velem, mert eddig kettőnek utána azóta lett párkapcsolata rögtön).

Most ez azt jelenti, hogy ne adjam magam? Nem érzem, hogy sok lennék, vsgy túl mennék egy határon, figyelem a másik felet is. Most akkor hiba feloldódnom? Hiba önmagam adnom? Mert ezek szerint velem van a baj, ráadásul nem is kicsi. Alapból van velem baj, amit tudok is, mert nem volt senkim, de ezen túl is?

2023. jún. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
4%

18. Aha. Te vagy paranoiás (tudod, mit jelent a paranoia?), és nekem kéne orvoshoz fordulni? De miért? És milyen orvoshoz? És milyen problmával?

Szerinted egy privát beszélgetésből is pont ez lett volna, mint itt ebből? Azért, mert most ennyit ismertél meg belőlem, ez nem sok infó rólam. De azért forduljak orvoshoz.

Nem bántani akarlak, de inkább azzal van gond, aki úgy minősíti a másikat, hogy "menj orvoshoz" - ez egy degradáló, teljesen haszontalan leszólás. Te támadsz, minősítesz engem negatívan.

2023. jún. 15. 23:07
 22/47 anonim ***** válasza:
95%
De nem konkrétan tőled kért segítséget, baromarc, hanem akárkitől, aki emiatt nem vág le ekkora hisztit. Van ismerkedés kategória, menj oda zaklatni másokat.
2023. jún. 15. 23:10
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem ez paranoia.

Annyit írt le a kérdező, hogy "nem kér privátot" erre te ezt személyes sértésnek tudod be és nagyon durván kikérted magadnak, hajtod itt az igazadat és már olyan összeesküvés elméleteket szősz itt, hogy mindenki lenézi azokat akik itt vannak, meg degradálja őket, meg stb..

Komolyan nem értem mire jó ez.. ha ennyire sértett ez a megszólalás akkor bezárod és nem írsz ide kommentet. Minek kéred ki magadnak, ha valaki esetleg nem kér belőled (ez esetben másból se) csak tanácsot szeretne mondjuk?

"Szerinted egy privát beszélgetésből is pont ez lett volna, mint itt ebből? Azért, mert most ennyit ismertél meg belőlem, ez nem sok infó rólam. De azért forduljak orvoshoz."

Nem tudom, hogy mi lett volna, de ezek a megnyilvánulások nekem rettentően unszimpatikusak és nem, nem minősítettelek alapvetően, csak tanácsként próbáltam mondani, hogy hasznos tud lenni egy pszichológus.

2023. jún. 15. 23:14
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

Én nem hisztizek. A 2. hozzászólásban kifejtettem a véleményem. Utána a balhét Ti csináltátok. Rögtön édesburgonya. Olvasd vissza, mit válaszoltál nekem! A hisztit ti csináljátok. Én megindokoltam mindent, mert annyira támadtatok, hogy leírtam az álláspontom - ami nem hiszti. A gyerekesek ti vagytok. Egyik azt írja, menjek orvoshoz. A másik baromarcnak nevez. Én ilyeneket nem írtam senkinek. Itt nektek kellene elgondolkodni.

A pszichológiához nálad jobban értek. Semmilyen következtetést nem vonhatsz le rólam írásbeli kommunikációm alapján. Semmit! Személyes beszélgetés után igen, de azt sem 1 perc alatt. Szóval kikérem magamnak a pszichológus-dolgot. Mit kellene mondanom a pszichológusnak, szerinted? Azt, hogy a gyakorikérdések oldalon írtam valamit, amire reagáltak mások is, és mások betámadtak, én pedig leírtam az álláspontom? Nem ez volt? Ha nem, cáfold meg!

Igen, utálom, hogy sok kérdésnél ott van, hogy "nem kérek privátot"! És ez lekezelő, degradáló azok felé, akik olvassák! Lehet, te kevés ilyen kérdéssel találkoztál még.

2023. jún. 15. 23:21
 25/47 anonim ***** válasza:
94%

8

Jajj, de kis frusztrált vagy. :D

Szerintem EZÉRT nem kér a kérdeuő a privát üzenetekből. XD

Senki nem akar ilyen kis pukkancsokkal érintkezni.

2023. jún. 15. 23:26
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor olvastam, hogy nem kér valaki privátot, és soha nem sírtam miatta. Miért zaklatnék valakit privátban? Miért írja le ugyanazt 20x? Kérdezd meg tőle azt, amit akarsz itt mindenki előtt. Többen tudunk segíteni. Ne drámázz.
2023. jún. 15. 23:26
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként más kérdéseknél is olvastam válaszban, hogy "persze, privátot nem kér a kérdező", tehát mások is nehezményezték ezt. Miért ekkora baj ez?

Tudod, mit, édesburgonya? Online keress nekem egy pszichológust, és mondd el neki, szerinted mi a bajom, és utána beszélek vele. De az a baj, már szubjektív lesz. Neked nem tetszik a megnyilvánulásom. Ez szubjektív. Így kéne neki mindent megmutatni, ahogy itt van leírva.

Azt néztem egyébként lelkesen lepontozzák az összes válaszom (ami jogos, mert nem a kérdésre válaszol), de el sem olvassák, pedig lehetne átgondolni és érvelni ellenem, ha már ez lett ebből az egészből.

Igen, offba elment az egész. Sajnálom. Bár ahogy láttam, ennél ezerszer durvább dolgok voltak és vannak itt rendszeresen gyakorin.

2023. jún. 15. 23:28
 28/47 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem kérnek privátot, mert minden nőnemű ember kapja folyamatosan itt a “Szia. Kor, lakhely?” tartalmú üzeneteket, mindegy mit ír kb, és senki nem akar itt ismerkedni, hiába állítod, hogy te csak segíteni akarsz, ahhoz nem kell privátozni, nyugodtan itt is felteheted a kérdéseid, amik alapján tudnál neki jobban kifejtett tanácsokat adni. Talán ha nem hisztizted volna szét az egész kérdést, még reagált is volna a kérdező arra az 1-2 normális válaszra.
2023. jún. 15. 23:28
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te a második válaszban behisztiztél mint valami sértett kiskirály/királylány és odaböffentetted gúnyosan amit odaböffentettél.

Ez nem gyerekesség és egyébként, ha megnézed rajtam kívül még 4-5 ember érzékelte ebben a megszólásodban a problémát így lehet a helyedben elgondolkoznék, hogy talán nem mindenki más érzékeli rosszul vagy mindenki más a gyerekes itt.

Lehet, hogy jobban értesz, nem vitatom.. de aki ennyire besérül azon, hogy valaki leír egy ártalmatlan dolgot egy fórumon az gyanítom máshol is elég furán reagál a konfliktusokra vagy a kritikákra. (persze tévedhetek is, elvégre nem vagyok én senki se, csak egy random kommentelő)

"És ez lekezelő, degradáló azok felé, akik olvassák! Lehet, te kevés ilyen kérdéssel találkoztál még."

Láttam sok ilyet, de bennem van annyi, hogyha valaki nem kér belőlem vagy azt mondja, hogy nem akar olyannal ismerkedni akinek nagy a feje (az enyém az) akkor nem puffogok, hogy DE MI AZ HOGY NEM?!?!!.. hanem tudomásul veszem.

Persze ez igazából valahol degradáló dolog a nagyfejű emberekkel szemben, de a világ nem úgy működik, hogy márpedig mindenkinek eleget kellene tenni a te igényeidnek és úgy cselekednie, hogy neked az ne sértse az önérzeted.

2023. jún. 15. 23:29
 30/47 anonim ***** válasza:
0%
28. Kikérem magamnak! Miért vonsz le bármi következtetést arról, hogy privát üzenetekben milyen vagyok? Nem tudhatod! A pukkancs meg lehet, te vagy.
2023. jún. 15. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!