Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy ne merjek feloldódni, ne merjek önmagam lenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, és valószínűleg nem is mostanában lesz, pedig hiába vagyok aktív párkereső. Privátokat nem kérek.

3 srác volt, akivel alakult volna valami eddig, és nemcsak egy randi, hanem több jött össze. Azt tudni kell rólam, hogy elég nyomi vagyok, és kettesben fiúval nem igazán tudok feloldódni, ahhoz idő kell. Mind a háromszor az történt, hogy eleinte nagyon zavarban voltam, amit meg is jegyeztek. Majd szép lassan feloldódtam, és amikor már a randi elején se féltem, hanem teljes mértékben feloldódtam, akkor utána megjegyezték, hogy de jó, és írták, hogy ők is jól érezték magukat. Majd másnap már ignoráltak, alig bírtak visszaírni. Aztán nagy nehezen kinyögték, hogy legyünk csak barátok, nem akarnak kapcsolatot (vagyis velem, mert eddig kettőnek utána azóta lett párkapcsolata rögtön).

Most ez azt jelenti, hogy ne adjam magam? Nem érzem, hogy sok lennék, vsgy túl mennék egy határon, figyelem a másik felet is. Most akkor hiba feloldódnom? Hiba önmagam adnom? Mert ezek szerint velem van a baj, ráadásul nem is kicsi. Alapból van velem baj, amit tudok is, mert nem volt senkim, de ezen túl is?

2023. jún. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nincs veled baj attól még, hogy három sráccal nem alakult ki a kapcsolat. Alapból nehéz olyan társat találni akivel minden működik.

Egyébként én mindig azt mondom, hogy megjátszani magunkat meglehet egy ideig, de tényleg kell olyan kapcsolat ahol színjáték az egész?

2023. jún. 15. 22:34
 2/47 anonim ***** válasza:
83%

Mert, mit szeretnél ezen az oldalon?

Pénzt kérnél cserébe? Esetleg nude képeket? vagy feküdjön le veled a kérdező?

2023. jún. 15. 22:37
 3/47 anonim ***** válasza:
4%
3. egyik sem talált. még eléggé hideg. Ha nagyon találgatni akarnál, inkább hagyd, mert nem ezt akarják szerintem olvasni a többiek itt.
2023. jún. 15. 22:38
 4/47 anonim ***** válasza:
95%

2

Egy jéghideg mit kérsz? 😂

Ez egy fórum, te szerencsétlen...

Amúgy kérdező, szerintem előbb a szociális készségeiden érdemes javítani olyanhelyzetekben ahol nem nagy a tét. Random small talk kollégákkal, személyes ügyintézés, beszélgetés kezdeményezés valakivel stb.

2023. jún. 15. 22:43
 5/47 anonim ***** válasza:
91%

#2 Mivel erre való az oldal, nem arra, hogy zaklasd a kérdezőket.

Egyébként kérdező, neked kellene olyan srác, aki csak azért jön össze veled, mert úgy viselkedsz, amit ő megfelelőnek talál? Állandóan ezen akarsz gondolkodni, hogy mondhatsz-e valamit vagy viselkedhetsz-e valahogy előtte? A párkeresés ilyen, ideális esetben önmagadat adod, ha nem olyannal randizol, akivel bejöttök egymásnak személyiségre is, akkor az nem folytatódik, ebben nincsen semmi rossz. Ez nem kudarc vagy tragédia.

De leírhatod, milyen az, amikor önmagadat adod, mert nyilván vannak olyan dolgok, amiken nem árt változtatni mert már nem az a kategória, hogy majd találsz olyat, akinek bejön.

2023. jún. 15. 22:45
 6/47 anonim ***** válasza:
6%

Privátokat nem kér a kérdező, tehát a válaszolókat itt kevesebbre tartja, mint azokat, akikkel eddig ismerkedett - hiszen az ismerkedés minden lehetőségét kizárja velük. De azért segítsünk neki. Ha valaki nem is akar ismerkedni itt, ez már eleve degradáló.

Másrészt a Privát üzenet funkció alapból elérhető az oldalon, ennek használatát a kérdezők nem tilthatják meg másoknak. Az oldal funkcióit mindenki használhatja.

Ettől mgé szabad a Privát üzenetekre nem válaszolni, így nem tudjuk meg, hogy az esetleges férfi válaszolókra nem tekint férfiként a kérdező, de ugyanakkor annak örül, ha a problémáit megoldják.

2023. jún. 15. 22:47
 7/47 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező

Azt írtad amikor feloldódtál, arra azt mondták, hogy dejó.

Tehát a feloldódással nincs gond, ne azt vesd el. Férfiként mondom, annyira nem szeretjük a szorongó lányokat. Van aki belemegy, mert könnyű manipulálni őket, de aki egyenrangú partnerre vágyik, az nem szorongó nőkkel kezd.

2es, ez egy olyan oldal ahol kérdéseket tesznek fel, mások meg válaszolnak. Ha te valami mást akarsz, keress egy másik oldalt, mert ez erre való.

2023. jún. 15. 22:47
 8/47 anonim ***** válasza:
91%

"De azért segítsünk neki. Ha valaki nem is akar ismerkedni itt, ez már eleve degradáló."

Neked nem mindegy? Fogadd szépen el, hogy ezen az oldalon NEM mindenki akar, sőt a többség inkább nem akar ismerkedni, ha degradáló ez neked, ha nem.

"ennek használatát a kérdezők nem tilthatják meg másoknak."

Megtiltani nem, de jelezhetik, hogy nem akarnak, mert gyanús, hogy lenne pár ajánlkozó a kérdés kapcsán. Lásd: itt vagy te.

(Ne mond, hogy nem, mert akkor nem sértené az önérzeted ez.)

2023. jún. 15. 22:50
 9/47 anonim ***** válasza:
9%
8. Akkor minek van privát üzenet funkció? Szerintem valamit félreértettél ezen az oldalon. Szerintem írj az oldal üzemeltetőinek, mert szerinted ez egy fórum, és nem kell oda a privát üzenet funkció, és nem kell használni sem.
2023. jún. 15. 22:51
 10/47 anonim ***** válasza:
7%
Édeskrumpli meg Kitana hozza a suta formáját. Kár hogy ennyiből állnak csak, de folyamatosan mindenbe beleugatnak, meg adják az álszentet. A 2-es vagy bárki más mondjuk elkezd vele barátkozni és ahogy megismeri tud neki tanácsokat adni hogy mi is a valós probléma. Nem pedig jönne neki az oldalon megszokott bullshitekkel amivel szegény kérdező semmire sem megy.
2023. jún. 15. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!