Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy ne merjek feloldódni, ne merjek önmagam lenni?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, és valószínűleg nem is mostanában lesz, pedig hiába vagyok aktív párkereső. Privátokat nem kérek.

3 srác volt, akivel alakult volna valami eddig, és nemcsak egy randi, hanem több jött össze. Azt tudni kell rólam, hogy elég nyomi vagyok, és kettesben fiúval nem igazán tudok feloldódni, ahhoz idő kell. Mind a háromszor az történt, hogy eleinte nagyon zavarban voltam, amit meg is jegyeztek. Majd szép lassan feloldódtam, és amikor már a randi elején se féltem, hanem teljes mértékben feloldódtam, akkor utána megjegyezték, hogy de jó, és írták, hogy ők is jól érezték magukat. Majd másnap már ignoráltak, alig bírtak visszaírni. Aztán nagy nehezen kinyögték, hogy legyünk csak barátok, nem akarnak kapcsolatot (vagyis velem, mert eddig kettőnek utána azóta lett párkapcsolata rögtön).

Most ez azt jelenti, hogy ne adjam magam? Nem érzem, hogy sok lennék, vsgy túl mennék egy határon, figyelem a másik felet is. Most akkor hiba feloldódnom? Hiba önmagam adnom? Mert ezek szerint velem van a baj, ráadásul nem is kicsi. Alapból van velem baj, amit tudok is, mert nem volt senkim, de ezen túl is?

2023. jún. 15. 22:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
93%
Ajj, a kis méregzsák...
2023. jún. 15. 23:31
 32/47 anonim ***** válasza:
0%

Na de burgi! És ez mi volt? Ezt feltétlen annyira fontos volt leírni? Teljesen értelmetlen volt egyébként, mint írtam, a közelében sem jártál.

"#2

Mert, mit szeretnél ezen az oldalon?

Pénzt kérnél cserébe? Esetleg nude képeket? vagy feküdjön le veled a kérdező?"

Jól esett feleslegesen ideírogatni ezt? Nem hisztizek, csak kérdezem, mert érdekel, ezt minek tetted.

2023. jún. 15. 23:32
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Minden válaszod elolvastam, de továbbra sem gondolnám, hogy itt lenne egy parányi igazad. Nem keresek neked pszichológust az a te dolgod lenne amennyiben szeretnél.

Az, hogy valaki menjen pszichológushoz alapvetően nem kellene, hogy sértés legyen, mert sok ember nincs mentálisan teljesen rendben és lehet egy pár beszélgetés segítene az önbizalmán vagy itt-ott, hogy a dolgokat helyén tudja kezelni.

De igazából mindegy, a részemről ezt nem firtatnám tovább.

2023. jún. 15. 23:33
 34/47 anonim ***** válasza:
16%
34. Milyen méregzsák? Ez kinek szól? Én teljesen nyugodt vagyok.
2023. jún. 15. 23:33
 35/47 anonim ***** válasza:
93%
Mi van, ha a kérdező nem akar lelkileg sérült, behisztizett gyökerekkel ismerkedni, akikről csak annyit tud, hogy hülyék? Szerintem teljesen jogos.
2023. jún. 15. 23:34
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Egy bunkó reakció volt arra ahogyan megnyilvánultál. (Mint egy sértett incel kisfiú aki elvárna valamit azért, mert egy NŐNEK szívességet tesz azzal, hogy válaszol..)

Szoktam bunkó lenni, de egyébként más is leírta neked kevésbé bunkó módon, hogy mi a baj.

2023. jún. 15. 23:36
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
36. Oké, csak te nem írtad le, miért menjek pszichológushoz. Egyébként régebben jártam már, és tudom, hogy az nem akkora dolog. Tényleg a legtöbb embernek jót tenne. Ha már ilyet javasolsz, írj egy konkrét problémát, amivel én szerinted küzdök, és mondd, hogy azzal keressek meg valakit. Így kb. egy lehülyézés volt, amit írtál.
2023. jún. 15. 23:36
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Paranoia és önértékelési gondok. (Különben már rég nem ezen pörögnél.)

Illetve halkan jegyzem meg, hogy.. "igazi gyakoris vagy," ilyen megszólalás után csak te is érzékeled a valóságod és látod, hogy itt azért sokan szoktak szemetek, bunkók vagy pofátlanok lenni.. és ennek ellenére mégis sérelmezted, hogy a kérdező nem ilyen helyen akar ismerkedni.

2023. jún. 15. 23:41
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

43

Szerintem told el a biciklit.

2023. jún. 16. 00:06
 40/47 anonim ***** válasza:
22%
Pontosan azt jelenti, hogy ne legyél önmagad kizárólag a másiknak tegyél eleget és alázd meg magad.
2023. jún. 16. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!