Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha valaki hazudott nektek társkereséskor és kiderül?

Figyelt kérdés
Például azt mondta, hogy egy nagy cég igazgatója, közgazdász, közben meg kiderül, hogy érettségije van csak és egy bárban dolgozik, kisegítőként, meg mosogat? Dobnátok emiatt, ha amúgy tetszik?

2023. jún. 13. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Hát ilyen nagy kamuk miatt dobnám igen. Volt kisebb kamu már, ami kiderült, még mielőtt személyesen találkoztunk volna, akkro nem offoltam, de lehet kellett volna, mert egy évig jártam vele és toxikus volt :D Azt hazudta, hogy 18 éves és most volt a szalagavatója, most fog érettségizni. Aztán amikor már talizni akartam vele akkor gondolta jobb ha elmondja, hogy 4 hónap múlva lesz csak 18 és nem ebbena tanévben, hanem a köviben lesz a szalagavatója és az érettségije. Emellett azt is mondta, hogy szokott cigizni, de van, hogy hetekig nem, néha többet, néha kevesebbet. Valóságban meg óránként egyet elszívott. Ez nagyon zavaró volt. Két hetet végig chateltem vele és utána már annyira megkedveltem hogy elnéztem neki de később kijött rajtam hogy ez zavar és sokat veszekedtünk. Tini voltam, ma már nem így csinálnám, előbb tali minthogy hülyeségeket magyarázzon be nekem :D
2023. jún. 13. 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Ekkora hazugság egyértelműen szakítóok.

Az nem érdekel, hogy mi a munkája, amíg tisztességes munkát végez. Jobb lenne az igazsággal indítani.

3/16 anonim ***** válasza:
92%

Dobnám, mert hazudott. Akkor is, ha mosogatónak mondaná magát, és kiderülne, hogy igazgató.

Onnantól egy szavát nem tudnám elhinni. Ha elmenne otthonról, százra venném, hogy megcsal.

4/16 anonim ***** válasza:
97%

Instant dobnám ha már az ismerkedésnél hazudik, később meg ki tudja miben fog hazudni. Szóval nem, nem ajánlott hazudnod csak azért mert szerinted azzal szuper lesz felszedni valakit mert mivan ha igazából a hazugságaidba szeretett bele Innétől kezdve meg nagy csalódás lenne neki ha kiderülne nem is igaz amit mondtál...

29N

2023. jún. 13. 17:31
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Én mikor kiderült,hogy hazudott nekem a csaj,akit társkeresőn megismertem utána kidobtam.

Azt hazudta magáról,hogy 23 éves egyetemista, valósagban pedig 18 éves középiskolás volt.

Akkor én 27 voltam, állítólag nagyon tetszettem neki,és attól félt( jogosan)hogy a kora miatt nem ismerkednék vele.

2023. jún. 13. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Kuka az ilyen ha kiderül.
2023. jún. 13. 17:39
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

Ez az igazgató mosogató nagyon rossz hazugság, pláne hogy lenéz azzal hogy mosogatóval nem állok szóba, csak igazgatóval. Akkor már mondott volna szakácsot.

Kisebb hazugság nem zavar, pláne ha azért történik, hogy ne legyen lenyomozható neten, mert az a mai kor legidiótább velejárója, hogy ott csemegéznek neten ki hogy mikor van rajta face stb, közbe meg tökmindegy kellene legyen ez. Semmi köze hozzá egy vadidegen embernek.

2023. jún. 13. 17:41
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Számonkérném, hogy mire volt jó ez a hazudozás és egyúttal befejezném vele az ismerkedést, mert számomra hatalmas redflag egy ilyen játszmázás.

Nyilvánvalóan azt akarod kihozni ebből, hogy azért küldi el mindenki, mert a pénzére mentek, szóval nem pazarlom a szót.

Ugyanezt tenném akkor is, ha az illető a magasságáról, a családjáról vagy a kinézetéről hazudna. Ha egyszer rajtakapom, többször nem tudok bízni benne.

2023. jún. 13. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Munkákban meg ilyesmi pl hobbyk vagy függések, nekem soha nem hazudott még senki.

Egy volt csak, aki letagadta hogy 27 ésen van 2 gyereke is..

Egyszer csak ugy szolt nekem hogy megyunk most az exéhez mert valami vagyonmegosztás miatt kell targyalni es de örülnek a gyerekek hogy látják..

Mivel le se sz.rja az egész családot es semmilyen kapcsolatot nem tart amugy velük tényleg olyan mint általában az összes 27 éves. Nem is egy családapának néz ki sem.

2023. jún. 13. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Kb. az első alkalommal lebukna nálam, amint kiejt ilyesmit a száján. Azért nem járnék vele, mert annyira ostoba, hogy azt hiszi, vki ezt bekajálja.
2023. jún. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!