Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, mit tennétek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, mit tennétek az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
Egy pasi elmondaná, hogy tetszel neki vagy szerelmes beléd, akit ismersz, de azért nem annyira jól. (Abba ne menjünk bele, hogy itt sokak szerint nem létezik gyorsan kialakuló szerelem, pláne első percben, pedig de.) Elmondaná, látja, hogy összeilletek bizonyos mértékben, hasonlóak vagytok, ő is bejön neked kicsit, csak te egyszerűen nem ismered annyira, mert ő zárkózott, gátlásos típus, te meg pont az ellentéte, és ő egy lúzer, ezért nem szerettél belé vagy nem vagy oda érte (annyira). Más élethelyzetben vagytok, más a sebességetek a vonzalom kialakulása szempontjából is. De szeretne jobban megismerni, időt tölteni veled.

2018. szept. 15. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem hitegetném, még akkor se, ha nekem jól esik vele lenni (mert kedves, megért, udvarol, stb. és ez nekem kellemes), hanem egyértelműen megmondanám neki, hogy köztünk nem lesz semmi, és max. barátok lehetünk. Vagyis nyílt lapokkal játszanék, és felkínálnám a lehetőséget, hogy ő döntsön, szeretne-e csak barátkozni vagy megszakítja velem a kapcsolatot. Aztán tiszteletben tartanám a döntését.
2018. szept. 15. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Én elhajtanám, mert megijesztene, hogy azt mondja, hogy szerelmes belém, pedig alig ismer. Olyan, mintha már most rám akarna akaszkodni, úgyhogy jobb bele sem kezdeni. Viszont ha simán csak randira hívna, nem pedig azzal kezdi, hogy szerelmet vall, az tök oké lenne, ha tetszik, szimpatikus, akkor igent mondanék.
2018. szept. 15. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Demiromantikus vagyok, engem megijesztene ez a gyorsaság. Szerintem ha a szerelem első látásra kialakul, az általában sorsszerű és ezért kölcsönös. De még ha feltételezem is, hogy az érzelmeit pontosan felismeri (és nem csak mondjuk rám vetít valami illúziót), akkor sem tudnám követni a tempót így inkább nemet mondanék.
2018. szept. 15. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
2. vagyok. Az előző válaszolóról jut eszembe, az tök igaz, hogy valószínűleg csak rám vetít valamit, és nem is ismer. Történt már velem ilyen, akkor még tiniként odáig voltam, hogy valaki már az első randin szerelmet vall. Aztán ahogy teltek a hetek, egyre kínosabban egyértelmű lett, hogy az illető egyáltalán nem ismer, csak a fejébe vette, hogy én vagyok a tökéletes nő, és olyanokat lát belém, ami nem is igaz. Azt meg nem látta, hogy ki is vagyok valójában. Mondanom sem kell, nem tartott sokáig a "kapcsolatunk".
2018. szept. 15. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:

A kivetítés dolog csak egy tévhit. Az ember, főleg első látásra, találkozásra nem vetít ki semmit, fogalma sincs róla, milyen a másik, ár azelőtt szerelmes lesz belé, hogy elgondolkodna bármin is.

"Elmondaná, látja, hogy összeilletek bizonyos mértékben, hasonlóak vagytok,"

Ti nők ilyenkor nem gondoljátok azt, hogy talán igaza van? Talán ő ebben nem téved, csak ti nem ismeritek őt jól? Az ember azért látja, hogy kihez illik nagy vonalakban. És az emberek abba szerelmesek általában, aki hozzájuk illik.

2018. szept. 15. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:

"A kivetítés dolog csak egy tévhit."

Ezen vitatkozz neves, elismert pszichológusokkal, nem mi találtuk ki.

"Elmondaná, látja, hogy összeilletek bizonyos mértékben, hasonlóak vagytok,"

Ti nők ilyenkor nem gondoljátok azt, hogy talán igaza van? Talán ő ebben nem téved, csak ti nem ismeritek őt jól?"

Miért gondolod, hogy te feltétlenül jobban ismered őt, mint ő téged?

"Az ember azért látja, hogy kihez illik nagy vonalakban. És az emberek abba szerelmesek általában, aki hozzájuk illik."

Vagy pont, hogy nem, de mindegy.

2018. szept. 15. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Cseppet megijednék, honnan ismer ennyivel jobban, mint én őt.
2018. szept. 15. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

"A kivetítés dolog csak egy tévhit."

Baromira nem csak tévhit, személyes tapasztalatból tudom.

"Az ember, főleg első látásra, találkozásra nem vetít ki semmit, fogalma sincs róla, milyen a másik, ár azelőtt szerelmes lesz belé, hogy elgondolkodna bármin is."

Az nem szerelem, amikor nem is ismered a másikat. Maximum nagyon megtetszik, vagy "belezúgsz", de amíg nem ismered igazán és amíg nem tudod, hogy ki is ő valójában, addig nem mondhatod, hogy igazán szeretsz valakit.

"Talán ő ebben nem téved, csak ti nem ismeritek őt jól?"

És ha nem ismerem jól, akkor miért gondoljam, hogy ő jobban ismer engem, mint én őt?

"Az ember azért látja, hogy kihez illik nagy vonalakban. És az emberek abba szerelmesek általában, aki hozzájuk illik."

Hohó, ez nagyon nem így van :D Sőt, szinte hitetetlen, hogy mennyire képesek az emberek elnyomni az intő jeleket, amikor belezúgnak valakibe. (Ami továbbra is tartom, hogy nem egyenlő az igaz szerelemmel.)

2018. szept. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!