Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, az alabbi esetben ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, az alabbi esetben ti telefonalnatok?

Figyelt kérdés
A tegnap hivtam, nem vette fel, mert aludt. Amikor felkelt, nem hivott vissza (fent lattam facebookon, innen tudom, hogy felkelt), csak jo nehany ora mulva. Megkert, hogy hivjam ma reggel, mikor dolgozni megyek, de meg duhos voltam ra, mert neki fontosabb volt a facebook, mint az, hogy visszahivjon...
2015. márc. 13. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyi,kicsit később,de csak felhívott,ne csinálj ebből problémát.Hívd fel.
2015. márc. 13. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Szerintem ennek nincs nagy jelentősége, hívd fel, szerintem neked is jobb, ha nincs felesleges feszültség.
2015. márc. 13. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
a fészbúk aztán nagyon mérvadó, én már nem egyszer láttam azt, hogy elmentem otthonról és ki volt kapcsolva a fészbúkom, másnál viszont aki be volt jelentkezve elérhetőnek írta a csetem, szóval fészbúknak hinni badarság.
2015. márc. 13. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
ő miért nem tud felhívni?
2015. márc. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!