Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivancsi vagyok, miert nem jott el vegul. Kerdezzek ra, az alabbi esetben?
Kb masfel honap "kapcsolat" utan kicsit osszekaptunk, majd kis szunet utan megbeszeltuk, hogy leulunk egy kave mellett megbeszelni a dolgokat, de nem jelentkezett. Kivancsi vagyok az okara, de nem akarok en "futni utana". Megkerdezzem?
O 30/F, en 25/N
Nem értem teljesen. Megbeszéltétek, hogy találkoztok, de utána nem jelentkezett, hogy konkrétan mikor, hol.
Vagy megbeszéltétek, hogy találkoztok és ő nem ment el a találkára.
Mert a kérdésben az írod nem jött el végül, a leírásban meg, hogy nem jelentkezett.
Akkor idezem:
En: "Nem telefontema. Beszeljuk meg szemelyesen egy kave mellett. Mondjuk jovoheten."
O: Igazad van, igy lenne a legjobb. Mindenkepp eljovok."
Ez volt kb ket hete...
Szerintem nem akar már róla beszélni. Így egyszerűbb neki. Kellemetlen lenne találkozni, magyarázkodni.
Te felajánlottad, hogy találkozzatok. Innentől kezdve már neki kéne lépnie, ha akarna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!