Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek elhívni egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek elhívni egy lányt, mert félek, hogy nem ütöm meg a szintet. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy lány a barátaim körében, aki ha jól tudom fél éve szakított a barátjával. Mondtam a barátaimnak, hogy nagyon szép lány de nem merem elhívni, mert láttam az előző barátait, akik teljesen máshogy néztek ki, mint én. Kockahasú, erős felépítésű, de nem Kokszos Karcsi kinézetű srácok, olyan arccal, ami a barátaim szerint "tizenkettő egy tucat." Szerintük simán megütöm a szintjét, de amiatt is félek, hogy nagyon "népszerű" fiú barátja viszont kevés van. Emiatt az is bennem van, hogy simán válogathat sok más fiú közül. Már rég randira hívtam volna, ha nem lenne bennem az az egy félsz, hogy sosem volt barátnőm, mert vadidegen lányoknál sosem próbálkoztam és állítólag jobb, ha baráti körből kerül ki az illető (vagy valami ilyesmit kaptam még anno itt válasznak)

2020. nov. 2. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne hivd el most rogton, csak probalj logni vele, a reakcioibol latni fogod, bejossz-e neki vagy sem.
2020. nov. 2. 09:17
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Hivd el. SOKKAL jobb a visszautasítás mint az azon aló bánkódás hogy nem tetted es mi lehetett volna
2020. nov. 2. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Hívd el határozottan aztán kész, majd lesz valami.
2020. nov. 2. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Hívd el baráti társaságban, ne kettesben.
2020. nov. 2. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Próbáld meg👍🏻 Max elutasít
2020. nov. 2. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha baratok vagyok, vagy legalább haverok akkor meg ha vissza is utasít, megbeszélhetitek hogy ne ne legyen ciki a szitu. Ne feszengjetek.

Es te se feszülj rá. Csak mondd a csajnak hogy szerinted jófej, kedveled és innál vele egy kvt, benne van-e.

2020. nov. 2. 10:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

durva leszek. le..rnám.

magamhoz képest akarok jó lenni, magamnak akarok megfelelni és nem más szintjének, pláne egy idegenének. Aki ilyen magas szinteket állít be, nem hajlandó változtatni rajta stb. olyan lány nekem nem kell.

ha "szintezik" és emiatt utasít el, kit érdekel. Biztosan akad, aki érettebb gondolkodású.

2020. nov. 2. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Minden ilyen szituban vagy igen vagy nem a válasz. És tudod, hogy egy esetleges "nem"-be nem fogsz belehalni. Hívd csak el, tudod: jobb megtenni és megbánni, mint megbánni hogy nem tetted meg.
2020. nov. 2. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez a kérdés inkább a tini kategóriába illik. Az idő túl értékes ahhoz, hogy egy randihíváson töprengj. Nem érdemes vesztegetni, cselekedj!
2020. nov. 2. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Tudod, mit, Kisnyúl? Bäszd meg a fűnyíródat!
2020. nov. 3. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!