Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek elhívni egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek elhívni egy lányt, mert félek, hogy nem ütöm meg a szintet. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy lány a barátaim körében, aki ha jól tudom fél éve szakított a barátjával. Mondtam a barátaimnak, hogy nagyon szép lány de nem merem elhívni, mert láttam az előző barátait, akik teljesen máshogy néztek ki, mint én. Kockahasú, erős felépítésű, de nem Kokszos Karcsi kinézetű srácok, olyan arccal, ami a barátaim szerint "tizenkettő egy tucat." Szerintük simán megütöm a szintjét, de amiatt is félek, hogy nagyon "népszerű" fiú barátja viszont kevés van. Emiatt az is bennem van, hogy simán válogathat sok más fiú közül. Már rég randira hívtam volna, ha nem lenne bennem az az egy félsz, hogy sosem volt barátnőm, mert vadidegen lányoknál sosem próbálkoztam és állítólag jobb, ha baráti körből kerül ki az illető (vagy valami ilyesmit kaptam még anno itt válasznak)

2020. nov. 2. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Üsd meg inkább a csajt, akkor rögtön megfekszik. :D
2020. nov. 5. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
megütöd a szintet, csak nem kell hagyni h a nő irányítson meg neme mondjon. Mondd neki, hogy kész, jössz randizni és nincs mese. Ha nem jön, akkor mindenki előtt szörnyen le fogod égetni. Én csináltam már ilyet, bevásárlóközpontban, csajhoz odamentem, randira hívtam, ha nem jön, akkor ordítok, hogy tolvaj (és leborítom közben a fél polcot). Szóval okosan kell
2020. nov. 5. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!