Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint a nettó 250 ezer Ft már egy korrekt fizetés Budapesten?
Vagy mennyi az annyi?
39/F
De írjátok már le szám szerint, hogy hogy jöttök ki ennyiből havonta xD Jóhogynem azt állítjátok, hogy 3 villát meg 5 kocsit tartotok fenn havi 400-ból.
Nekem albérlet, telefonszámla, tv, diákhiteltörlesztő kapásból 180 ezer. Kaja 80-100 ezer. Kondi 18, kutyám költsége havi szintre lebontva 30, körmös 7, fodrász kéthavonta 16 (tehát havi 8), dm havi 20, kontaktlencséim is havi szintre lebonta kb. 5.
Emberek, már ezekkel 350 ezernél tartok, és akkor még nem voltam tankolni, nem mentem sehova, nem vettem ruhát, nem voltam fogorvosnál, nem vettem ajándékot xy szülinapjára stb.
Aki azt állítja, hogy 400-ból még évente többször nyaralni is jár meg félre tud tenni, az:
A. szülőkkel él, nem fizet albérletet és nem tart fenn saját ingatlant/nincs autója
B. hazudik
C. nem megy sehova, otthon gubbaszt állandóan, nem költ sportra se semmire
Én sugar babyskedéssel megdobom párszázezerrel ezt a fizut, mert amúgy rohadtul nem lenne elég és nem szeretnék hónap végén éhezni. De gratulálok azoknak, akiknek sikerül évi milliókat félretenni belőle.
Hiába harsogjátok, hogy nettó 600-800 fizu a sajat es minden 2. Hetevegen levo wellnesezes csak alap egy pasitól nem így van.
Egyébként én sem vegetálok. Nyilván amire kell kiadom a pénzt sportolok vannak nekem is közös programjaink barátokkal. Nem minden héten siklóernyő zni megyünk meg hegyet mászni meg országokat járni meg mit tudom én. Elmegyünk piknikezni, megiszunk valamit, túrázni járunk, néha étterembe... Ilyenek. Kicsit több mint 250bol elek igy Budapesten albérletben a párommal 🤷♀️ nem aht mondom hogy nem lenne jobb tobb (és lesz is hamarosan), de azért el lehet belőle lenni.
Mondjuk sokat fozok, meg rakok el kaját a jövőre.
"Én már nem tudom de a személyes ismerősök meg az interneten mindenhol azt olvasni hogy komoly anyagi feltételeket szabnak meg a nők! Aki nem teljesíti az nem fog partnert találni."
Na látod, ez az a téma, amiben minden férfi mást tapasztal(t), így mást is mond. Egyik részük határozottan az anyagi tényezők mellett kardoskodik, hogy rengeteg nő anyagias, másik felük meg azt harsogja, hogy a külső és a genetika mindent eldönt. Meg persze vannak még, akik szerint csak önbizalom és szociális skillek, jó kommunikáció és személyiség szükséges. Női oldalról is eltérnek a vélemények, egyes nők (kisebbség) azt állítja, hogy a nőknek alig számít a külső, míg másik részük állítja, hogy nagyon számít nőknek is a külső (többség). Ugyanez a helyzet az anyagiakkal is, valaki (az itteniek alapján a többség) azt várja el, hogy a férfi keressen közel hasonlóan, míg a másik részük csak azt várja el, hogyha ő diplomás és értelmiségi pozícióban van, akkor szívesen ismerkedik olyan pasikkal, aki a hivatásának él és értelmiségi, de keveset keres (pl. tanár, mentős, stb.).
Ami engem illet: én személy szerint a külső mellett kardoskodom, az összes barátnőm (a jelenlegit is beleértve) jobban keresett nálam, sőt én még nálad is szarabbul keresek sajnos (180 ezer/hó), így némi támogatásra szorulok otthonról, nem egyszerű 180 és 230 ezer nettóból egy lakást fenntartani (de legalább lakbért nem kell fizetni). Nem rég költöztünk össze, előtte 1,5 évig szüleimmel éltem, meg ő is. Miközben rengetegen mondják azt is, hogyha nincs lakásod és kocsid, akkor egy nő sem néz rád, pláne szép nők. Na, erre pl. én hat alkalommal is rácáfoltam (6 hosszabb távú kapcsolat), soha egy nőt nem érdekelt se a kereset, se a lakás & kocsi hiánya, míg másoknak meg egészen mások a tapasztalataik.
Tanulság: totálisan egyénfüggő a dolog, hogy melyik nőnek mi a fontos, erre egyszerűen nem lehet megbízható választ adni, mindenki mást-mást észlel, és mást-mást tapasztal élete során. És az is egyénfüggő, hogy melyik férfi milyen nőket vonz be. Ennélfogva hiába is mondom neked, hogy szerintem a külső egy fokkal erősebb faktor, lehet, hogy te olyanokat fogsz bevonzani, akiknek meg az anyagiak a fő szempont.
Azért "sugar babyskedsz", mert nem tudsz kijönni, majd kiadsz havi 7eFt-ot körmösre. Pfff... 🤣
Az, hogy két kézzel szórod a pénzt, még nem tesz vonzóvá. Egy ilyen fent említett nőnél lehet, hogy esélyes vagy, de a "jobbak" majd messziről elkerülnek.
Kérdező!
Van ilyesmi bölcsesség (Hippokratész):
"ha nem vagy boldog ott, ahol vagy, akkor költözz el". Szerintem ez a te esetedben egy jó tanács lehet. Szép országunk van. Keresel egy jó helyet, aztán mész cicástul.🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!