Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint a nettó 250 ezer Ft már egy korrekt fizetés Budapesten?
Vagy mennyi az annyi?
39/F
22-es
Kaja (napi 1700 kalóriával, 100 g fehérjével számolva): 50 000 ft
Rezsi: 25 000 ft
Tisztálkodási szerek, beleértve a bőrápolási rutinom is, ami 3 hónapra 35000: 15 000 ft
Kondibérlet: 10 000 ft (ott ahova én járok legalábbis)
Budapest bérlet: 3500 ft (diák vagyok)
Ruhák és egyéb: 10 000 ft
Programok(étterem, kirándulás, házibuli nagyjából heti egyszer): 30 000 ft
Kutya költségek (kaja, sampon, symparica): 10 000 ft
Fogamzásgátló: 3000 ft
Összesen kb 160 000 ft
Orvost nem fizetek, a körzeti fogorvosom és a háziorvosom is csodás szakember, szép munkát végeznek. És egyébként is, elég gyász lenne, ha rendszeres sport és normális táplálkozás mellett minden hónapban a magánorvosi számlát kellene rakosgatni. Taxit nem fizetek, mert minek. Szervízbe nincs mit vinnem, vigyázok a dolgaimra és nem tartok fenn autót. A háztartási gépeimre és a kütyüjeimre meg nem jellemző, hogy gondolnak egyet és meghalnak.
Szívesen!
32
Erről beszélek, baszki. :DDD
Szarul élni sokkal kevesebb pénzből is lehet...
Tök fölöslegesen bizonygatjátok nekem, hogy meg lehet élni kevés pénzből, mert TUDOM. Én a minőségi életről beszélek.
Amúgy meg ügyeset ferdítettél a tisztálkodási szerekkel. :D Benne volt ebben a mosószer, mosogatószer, öblítő, vécéillatosító, ablaktisztító, zsíroldó, szivacs, törlőpapír, zsebkendő, vécépapír, gumikesztyű, alufólia, sütőpapír stb. Szóval MINDEN fogyóanyag, ami egy háztartáshoz kell? Ha nem, akkor számolj utána.
#34-es nem beszélsz te semmiről, csak mindjárt elvisz a szívroham, annyit ventillálsz.
Már értem, miért kell havonta tízezreket elverni orvosra, engem is elvinne a szívroham, ha ennyit pattognék, mikor látom, hogy valaki valamit jobban csinál nálam.
Szar dolog a női irigység.
36
Ennyire hülye vagy, vagy teszed magad? :DDDDDD
Azt modntam, hogy vannak olyan kiadások, amik olykor felmerülnek, és szinte mindig akad belőlük. Ilyen az orvos is.
Próbálj meg egy picit gondolkodni, jó? Nem azt mondtam, hogy minden egyes hónapban orvoshoz megyek, de ha egy évre leosztom az ESETI kiadásokat (amelyek közt ott van az orvos is, ahogy a ruha, cipő, ajándék, kirándulás, taxi stb), akkor kijön több tízezer forint.
Kérlek, igyekezz egy kicsit okosabb lenni, jó? Ez így nagyon ciki...
Fáj, hogy nem mindneki csupasz seggű csóringer, ugye?
Amúgy havi kb 150 ezer megy megtakarításba, úgyhogy elég a fizum, ne aggódj.
Na léptem, nyomikàk
És még lepontozgatnak, beszarás.
Tipikus gyk-s nagyképű banda.
Családokat tartanak el 400k fizetésből, hitel mellett akár.
Ezt így felfogjátok?
Minőségi élet?
Akkor keresd meg a rávalót haver, különben meg addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér!
Tipikus magyar mentelitás, hogy magasabb életszinvolnalon akar élni, mint amit a jövedelme megenged.
Ezért vannak 30+ éves emberek, nulla megtakarítással, mert elbasszák a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!