Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint a nettó 250 ezer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint a nettó 250 ezer Ft már egy korrekt fizetés Budapesten?

Figyelt kérdés

Vagy mennyi az annyi?

39/F

#Társkeresés hiba #Kevés vagy el elegendő jövedelem
2023. jún. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%
20. Szeretünk élni :-)
2023. jún. 13. 11:09
 22/59 anonim ***** válasza:
14%

17

Rezsi, minőségi kaja, fogyóeszközök/anyagok (tisztálkodási szerek, tisztítószerek, smink, különböző apróságok stb.), kondibérlet, Budapest bérlet, eseti kiadások, amikből minden hónapra jut egy-kettő (ruha, cipő, taxi, ajándék, háztartási eszköz, szerviz/javítás, orvosi szolgáltatás, kirándulás stb.), havi 2-3 étterem vagy iszogatás a barátaimmal/párommal és végül, de nem utolsó sorban, MEGTAKARÍTÁS.

Én tényleg nem állítom, hogy rosszul élek, de még így is észszerűen kell költekeznem ahhoz, hogy mindenre jusson. Ismétlem: nyomorultul vegetálni 250-ből is lehet, de ha jól akarsz élni, akkor 400 sem mindig elég.

2023. jún. 13. 11:19
 23/59 anonim ***** válasza:
19%

Neked kevés lesz.

Indoklás: incel vagy.

2023. jún. 13. 11:21
 24/59 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondom korrektnek, de én meg tudok élni ennyiből és ennyit várok el a partneremtől is.
2023. jún. 13. 11:30
 25/59 anonim ***** válasza:
39%

"Rezsi, minőségi kaja, fogyóeszközök/anyagok (tisztálkodási szerek, tisztítószerek, smink, különböző apróságok stb.), kondibérlet, Budapest bérlet, eseti kiadások, amikből minden hónapra jut egy-kettő (ruha, cipő, taxi, ajándék, háztartási eszköz, szerviz/javítás, orvosi szolgáltatás, kirándulás stb.), havi 2-3 étterem vagy iszogatás a barátaimmal/párommal és végül, de nem utolsó sorban, MEGTAKARÍTÁS. "

Mucika, ezt 250-ből is meg lehet oldani, ha nem fizetsz lakbért.

2023. jún. 13. 11:31
 26/59 anonim ***** válasza:
13%

25

És mennyit takarítasz meg, hülyegyerek? :D 20 ezret? Lol...

2023. jún. 13. 11:35
 27/59 anonim ***** válasza:
62%
Nem jó, de ne legyél már nevetséges, ha mondjuk valakit leszólítasz, társkeresőzöl, nem tudja a fizetésed, szóval, nem azért utasít el:-) És el ne mondjátok már nekem, hogy minden nő az első randik egyikén erre terelné a szót, meg hoz egy listát, és pipálgatni kell, hogy te milyen anyagi javakkal rendelkezel:-) Gyanítom, nem jutsz el randiig se, de ennek más oka van.
2023. jún. 13. 11:35
 28/59 anonim ***** válasza:
64%

Kösz a kérdést, havonta 100 000 ftot félre tudok tenni. Ne engem hülyegyerekezz, ha nincs pénzkultúrád, hanem magadon gondolkodj, hogy miért nem vagy képes 100 000-ből fedezni egy főre a kötelező kiadásaidat, a maradék 50-ből meg jól érezni magad.

Köszönöm szépen, én 60 000 ftból be tudok vásárolni egy hónapra úgy, hogy abban lazac, csirke és friss zöldség is van.

2023. jún. 13. 11:39
 29/59 anonim ***** válasza:
63%

Aki havi 400-ból nem tud félretenni, az magára vessen.

Nem kéne mindent megvenni amit szemed-szád megkíván, és rögtön maradna pénzed.

2023. jún. 13. 11:43
 30/59 anonim ***** válasza:
15%

28

Tessék, összeszámoltam, okoska:

Rezsi: 40k (évi átlaggal számolva)

Kaja: 100k (és akkor nagyon visszafogottak vagyunk)

Fogyóeszközök: 25k

Kondibérlet: 15k

Budapest bérlet: 10k

Eseti kiadások: 30k

Étterem, piálgatás: 30k

Megtakarítás: 150k

Én úgy látom, nullán vagyunk. Kihangsúlyoztam egyébként, de újra leírom: VEGETÁLNI kevesbből is lehet.

Nekem az például vegetálás kategória, amikor valaki nem tud minőségi szórakozásokat megengedni magának, de ugyanúgy vegetálás, ha nem tud jelentős összeget félretenni vis maior esetekre.

250-nél az egyiket el kell engedni.

2023. jún. 13. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!