Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint a nettó 250 ezer Ft már egy korrekt fizetés Budapesten?
Vagy mennyi az annyi?
39/F
17
Rezsi, minőségi kaja, fogyóeszközök/anyagok (tisztálkodási szerek, tisztítószerek, smink, különböző apróságok stb.), kondibérlet, Budapest bérlet, eseti kiadások, amikből minden hónapra jut egy-kettő (ruha, cipő, taxi, ajándék, háztartási eszköz, szerviz/javítás, orvosi szolgáltatás, kirándulás stb.), havi 2-3 étterem vagy iszogatás a barátaimmal/párommal és végül, de nem utolsó sorban, MEGTAKARÍTÁS.
Én tényleg nem állítom, hogy rosszul élek, de még így is észszerűen kell költekeznem ahhoz, hogy mindenre jusson. Ismétlem: nyomorultul vegetálni 250-ből is lehet, de ha jól akarsz élni, akkor 400 sem mindig elég.
Neked kevés lesz.
Indoklás: incel vagy.
"Rezsi, minőségi kaja, fogyóeszközök/anyagok (tisztálkodási szerek, tisztítószerek, smink, különböző apróságok stb.), kondibérlet, Budapest bérlet, eseti kiadások, amikből minden hónapra jut egy-kettő (ruha, cipő, taxi, ajándék, háztartási eszköz, szerviz/javítás, orvosi szolgáltatás, kirándulás stb.), havi 2-3 étterem vagy iszogatás a barátaimmal/párommal és végül, de nem utolsó sorban, MEGTAKARÍTÁS. "
Mucika, ezt 250-ből is meg lehet oldani, ha nem fizetsz lakbért.
25
És mennyit takarítasz meg, hülyegyerek? :D 20 ezret? Lol...
Kösz a kérdést, havonta 100 000 ftot félre tudok tenni. Ne engem hülyegyerekezz, ha nincs pénzkultúrád, hanem magadon gondolkodj, hogy miért nem vagy képes 100 000-ből fedezni egy főre a kötelező kiadásaidat, a maradék 50-ből meg jól érezni magad.
Köszönöm szépen, én 60 000 ftból be tudok vásárolni egy hónapra úgy, hogy abban lazac, csirke és friss zöldség is van.
Aki havi 400-ból nem tud félretenni, az magára vessen.
Nem kéne mindent megvenni amit szemed-szád megkíván, és rögtön maradna pénzed.
28
Tessék, összeszámoltam, okoska:
Rezsi: 40k (évi átlaggal számolva)
Kaja: 100k (és akkor nagyon visszafogottak vagyunk)
Fogyóeszközök: 25k
Kondibérlet: 15k
Budapest bérlet: 10k
Eseti kiadások: 30k
Étterem, piálgatás: 30k
Megtakarítás: 150k
Én úgy látom, nullán vagyunk. Kihangsúlyoztam egyébként, de újra leírom: VEGETÁLNI kevesbből is lehet.
Nekem az például vegetálás kategória, amikor valaki nem tud minőségi szórakozásokat megengedni magának, de ugyanúgy vegetálás, ha nem tud jelentős összeget félretenni vis maior esetekre.
250-nél az egyiket el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!