Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Véleményetek szerint mennyit...

Véleményetek szerint mennyit kaphat egy minőségellenőr Budapesten?

Figyelt kérdés

Pár napja voltam állásinterjún Budapesten egy cégnél.

A feladatom minőségellenőr lenne. Az interjú véleményem szerint nagyon jól sikerült.

Viszont amikor megkérdezték, hogy mennyi a fizetési igényem, akkor hirtelen nem tudtam mit mondani (próbáltam magam kihúzni, hogy ők válaszoljanak de nem jött össze).

Így hát rávágtam (mert nagyon kell a munka), hogy nettó ~ 85k mivel ezt úgy ahogy korrektnek tartottam. Pár napja vissza hívtak még egy interjúra, és jövő héten már kezdhetek is. Időközben nézegettem interneten hogy egy minőségellenőr körülbelül mennyit kaphat, és hát megmondom őszintén picit meglepődtem, mert XY oldal szerint legalább nettó: 110-120ezer. Ergó ezt lehet eléggé benéztem, és saját magam szivattam meg? Tényleg ennyi lenne a fizetésük?

2012. ápr. 15. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

én ismertem 5-6 minőségellenőrt

elég változó volt a fizetésük

de nettó: 100-160 között kaptak, de inkább 120 körül

2012. ápr. 15. 23:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi pesti cégemnél 220 bruttó az átlag, de ha régóta dolgozik az illető és jól csinálja a munkáját, akkor elmehet akár 300 bruttóig is. /Egy minőségügyi vezető/
2012. ápr. 16. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!