Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Együtt maradnátok olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok olyan nővel akivel nincs meg a kémia,viszont a való életbe jól elvagytok?

Figyelt kérdés
Konkrétan nem túl jó a szex,nem különösen vonz a teste se,viszont jól el tudtok beszélgetni mélyebb témákról is,megbízhatónak tűnik,visszafogottnak ezek viszont tetszenek benne stb...
2023. jún. 11. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2023. jún. 11. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem.
2023. jún. 11. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Ez barátság így.

Szexualitás is kell egy párkapcsolatba.

2023. jún. 11. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Mi nem vonzó a testében? Mióta szexeltek vagyis mennyi szex volt eddig? Össze lehetne csiszolódni szexileg?
2023. jún. 11. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem teljesen aszexuálisként simán, de a világon nincs olyan, akit elviselnék vagy aki engem elviselne. Max egy nagyon nagy házban, saját lakrésszel. De akkor meg minek?
2023. jún. 11. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vele maradnék. A szexen lehet nagyon sokat javítani, feldobni ezzel azzal.

Buta szexi nővel van tele a világ. Ak8vel nem tudsz beszélgetni, nem tudsz megjelenni jobb körökben. Csak bas zni való.

A szex max 2 óra naponta. A többi időben meg mit kezdel vele?

2023. jún. 11. 23:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt? Ha felmerültek benned ezek a kérdések miért vagy még vele vagy miért nem beszéltek róla? Ő nem érzi, hogy nem jó a szex? Mi a baj a testével? Ha eddig sem vonzott nem értem miért mentél bele kapcsolatba..

Na de hogy érdemben is válaszoljak, ha nincs kémia én el sem kezdem a kapcsolatot. Ha csak a szex a baj azon meg lehet gyakorlással javítani, meg ha őszintén beszéltek róla. Szerintem.

2023. jún. 12. 02:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Absolutely not. Volt ilyen kapcsolatom, el is voltunk egymás mellett úgy másfél évig de nem bírtam. Tényleg minden jó volt, csak a szexualitás terén nem passzoltunk, ugyan így a teste sem jött be igazán. Szóval... Soha többet. Úgyis megcsalás lesz a vége, vagy totális kiégés / kiábrándulás.
2023. jún. 12. 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Férfiak, ha a szex ennyire fontos akkor miért jöttök össze olyan nővel akinek a teste nem jön be? Mi nem jön be egy női testen?

Azért fura ez nekem nőként mert én simán összejövök egy pasival akinek nem jön be a teste annyira, de nem is olyan fontos ez nekem mint nektek.

Akkor ez hogy lehet?

2023. jún. 12. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Van akinek nagyon fontos, van akinek nem. Úgy jönnek össze egy olyan nővel akinek a teste nem toppos mint te a pasival 9es.
2023. jún. 12. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!