Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tényleg nem fog neki számítani a külső, kezdjek reménykedni a vakrandiban?
A chat.hu oldalon megismerkedtem egy nővel. ő róla láttam képet és egy elég jó nő Én sajnos nem vagyok helyesen ezért képet sem küldtem. Nagyon sokat beszélgettünk Messengeren Skypeon.
Azt mondta hogy találkozzunk és nem érdekli hogy hogyan nézek ki mert ő már valamit érez, ő 34 éves Én meg 38
Nem értem hogyan lehet érezni valamit egy olyan ember iránt, akit soha nem láttam.
Ha ennyire nincs önbizalmad, hogy még egy képet sem küldesz, akkor mit vársz az internetes ismerkedéstől?
Küldj neki képet magadról. Ha utána is akar találkozni oké, legalább nem izgulod szét a randit, és valószinűleg oké vagy nála.
Ha meg nem akar utána talizni, akkor megspóroltad a kínos ciki randit.
Igazából ugyan ott vagy a dologgal, csak küldesz képet nem személyesen lesz ciki, hanem csak online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!