Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tényleg nem fog neki számítani a külső, kezdjek reménykedni a vakrandiban?
Figyelt kérdés
A chat.hu oldalon megismerkedtem egy nővel. ő róla láttam képet és egy elég jó nő Én sajnos nem vagyok helyesen ezért képet sem küldtem. Nagyon sokat beszélgettünk Messengeren Skypeon.
Azt mondta hogy találkozzunk és nem érdekli hogy hogyan nézek ki mert ő már valamit érez, ő 34 éves Én meg 38
2023. jún. 11. 16:14
11/26 anonim válasza:
Téged fogott meg valami saját magadban a beszélgetés során? Az éded kevés lesz kérdező. És az is nagy baj, ha az sem érdekli saját maga hogyan néz ki.
12/26 anonim válasza:
34 évesen egy nő már általában eléggé kétségbe van esve, próbálja ő is megragadni a lehetőségeket. Max csak egy randi lesz belőle, ne félj már ennyire.
14/26 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, hogy levelezés során megfogott valaki és ezért tudtam hozzá élőben is vonzódni, pedig objektíven nem nézett ki jól. Szóval ha ilyet leír a nő, nyugodtan találkozz vele, simán lehet esélyed.-
15/26 anonim válasza:
Na, erre kivancsi vagyok. En biztos nem hoznam magam ilyen kellemetlen helyzetbe. Olyan nincs, hogy valakinek egyaltalan nem szamit hogy nez ki a masik.
16/26 anonim válasza:
Sokkal többet számít a nőknek a lakhelyed és anyagi helyzeted, mint bármi más.
17/26 anonim válasza:
A kulso sem elhanyagolhato, hidd el.
18/26 anonim válasza:
Ha szebb az ördögnél egy férfi, akkor az egy jó kiindulási alap.
19/26 anonim válasza:
☝️Szarok én a lakhelyre, meg az anyagi helyzetre, ha nem tudok hozzá sem érni. Nem a hàzával meg a pénzével kell lefeküdnöm, hanem vele. Ha nincsen vonzalom, akkor felőlem lehúzhatja a húszezreseket a klotyón.
20/26 anonim válasza:
A nő meg akarja neked adni az esélyt. Próbáld értékelni, elfogadni. Miért kell ezt túlgondolni? Meg akar ismerni és majd meglátjátok. Ez nem kötelez senkit semmire. Sem őt, sem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!