Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tényleg nem fog neki számítani a külső, kezdjek reménykedni a vakrandiban?
A chat.hu oldalon megismerkedtem egy nővel. ő róla láttam képet és egy elég jó nő Én sajnos nem vagyok helyesen ezért képet sem küldtem. Nagyon sokat beszélgettünk Messengeren Skypeon.
Azt mondta hogy találkozzunk és nem érdekli hogy hogyan nézek ki mert ő már valamit érez, ő 34 éves Én meg 38
Ha így kép nélkül is belemegy a randiba az csak jó jel. (Kivéve ha valami csalo, de csak nem.)
Sok nőnek nincs konkrét ideálja, elég tág határok közt mozog hogy ki az aki még bejön, vagy jó természettel simán elfogadható.
Erről eszembe jut egy tinikori eset. 😀Igaz, nem ismerkedés, de a vége az volt, hogy az illetőt teljesen másképpen képzeltem el, mint amilyen volt. Csalódás.
Anno volt a Petőfi rádióban ilyen Poptarisznya nevezetű műsor. Igen, nem vagyok már mai csirke. Sokat hallgattam. A műsor vezető pasas hangját nagyon vonzónak tartottam. Elképzeltem, hogy ilyen hanggal milyen vonzó lehet a külseje is. Aztán szembesültem a valósággal. Nagyon nem tetszett, de a hangját azért továbbra is kedveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!