Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok incel miért hiszi azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok incel miért hiszi azt, hogy a külső kb csak az arcból áll?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy amikor itt az incelek a külsőt hozzák fel mindig csak az arcra koncetrálnak és az olyan dolgokat mint testartás,kisporoltság, jó megjelenés, higénia szinte teljesen figyelmen kívűl hagyják...

Ez miért van szerintem egy összkép külsőre lényegesebb az embernél mint az, hogy mennyire jóképű...

2023. máj. 31. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

Ezt nem csak incelek tapasztalják.

A jóképűség abszolúte előny.

Pl. a netes ismerkedésnek nincs is túl sok értelme ha az arc a pofi nem elég tetszetős.

2023. máj. 31. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Mert az arc igenis nagyon fontos, ugyanis azt mindig látod és azt látod meg először.

Magas vagyok, kondizok, futok, még hajam is van, de a fejem nem túl szép így a legtöbb nő semmibe néz. Az alacsony jóképű de tunya testalkatú haverjaimnak mindig vannak szép barátnői még akkor is ha kopaszodnak, ennyire fontos az arc kedves kérdező.

2023. máj. 31. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

A higénia az alap, nem plusz pont.

Attól te még nem fogsz bejönni egy nőnek, mert nem vagy ápolatlan, büdös.

Az arc pedig alapjában meghatározza az összképet.

A magasság is.

A többi bizonyos határok között javítható.

Ha ronda nyomott fejed van, b@szhatod te a kisportolságodat.

Egyébként sem csak kisportolt paliknak vannak csinos barátnői.

2023. máj. 31. 12:19
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nem hiszik ők se, hogy csak és kizárólag… Viszont hozzá kell tenni, hogy nem mondanak akkora hülyeséget az arc fontosságát illetően.

Az összképet tekintve nagyon ritka az olyan ember, akinek vonzó az arca, de a teste már „undorító”, mert valamilyen szinten egymásra épülő tényezők. Tipikus példa az elhízás, ami ugyebár az arcon is jól látszik.

Hasonló kategória az ápoltság és jó megjelenés, mert ezeknél is csak nagyon elszórtan fordul elő ellentmondásos kivétel. Ha valaki jól öltözködik, be van lőve a haja, akkor nem valószínű, hogy orrfacsaró lesz a testszaga és „hézagos” a mosolya. 😂

2023. máj. 31. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Akik bőszen pontozgatják lefelé a válaszokat, azok sem jönnének össze olyannal, akinek nem tetszik az arca.

Felesleges álszentkedni.

2023. máj. 31. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem hisszük azt, de az arc egy beugró. Ha az csúnya, akkor lehet bármilyen tested, egy nőt sem fogsz érdekelni.
2023. máj. 31. 13:28
 7/11 A kérdező kommentje:

6. Ez hülyeség nem tudom hallottál e róla de van egy olyan mondás

ELÉG, HA CSAK EGY FOKKAL SZEBB AZ ÖRDÖGNÉL

2023. máj. 31. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Hallottam a mondást, csak sajnos nem igaz.
2023. máj. 31. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

te akkor valami más világban élsz.

vagy 70 év felettiekről van szó?

2023. máj. 31. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Az arc tényleg fontos, ezt kárt tagadni.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az incelek jellemzően úgy tekintenek pl a testtartásra, testsúlyra, higiéniára, mejelenésre, mintha alap lenne, hogy az rendben van.

Pedig eddig akárhány incelt mutattak, hogy na, ő a ronda feje miatt incel, általában szakadt ruhában, zsíros hajjal, pattanásos arccal vagy túlsúllyal jelent meg az adott incel. Deeee biztosan csak az arcával van gond pfff...

Pár napja is volt eg ykérdés, hogy miért nem műteti magát tovább a kérdező gazdag incel ismerőse, merthát csúnya az arca, mindneki tudja, és ha tovább plasztikáztatná magát, biztos sikeresebb lenne.... és csak lábjegyzetből derült ki, hogy még a kérdező szerint is tohonya, kövér, igénytelen emberről van szó:D

Kicsit olyan, mintha a metrón bámulnának és azt gondolnám biztos feláll a hajam, vagy valami.... miközben le lenne fosva a bokám és amúgy is pizsamában vagyok:D

2023. máj. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!