Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Urak ti összejönnétek, tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak ti összejönnétek, tudnátok hosszú távban gondolkodni egy akarnok nővel?

Figyelt kérdés
Próbáltam nem egyszer adni egy esélyt a dolognak, végül mindig szakítás lett belőle
2023. jún. 11. 15:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utolsó miért forgatod ki a szavaimat? nem ezt mondtam. azt mondtam, hogy az ilyen nő (tapasztalat) aki az életben is akarnok az ágyban is az, CSAK az ő akarata kell hogy ott is érvényesüljön
2023. jún. 11. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs értelme.
2023. jún. 11. 20:02
 13/14 anonim ***** válasza:

És ki az akarnok nő, te, vagy akikkel összejöttél?

Ha mindig ilyenbe botlasz paliként, lehet, túlságosan alárendeled magad a nőknek, és kontrollálni fognak idővel.

Én is ilyen vagyok, mindig koppanok egy nagyot idővel, nem tudom kézben tartani a dolgokat.

2023. jún. 15. 06:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Inkább az szokott akarnoknak látni másokat aki alárendelteket keres. És akkor pl jön egy nő, eleinte a pasi lehengerlően irányít, aztán a nő néha megszólalna, szavába vágna mert már nem bírja az 1 órás zombulós kiselőadásokat (amikor se lát se hall az illető, mert a saját hangja és gondolatai teljesen lefoglalják). Ilyenkor a pasi teljesen ledöbben hogy valaki a szavába vágott, erre akarnoknak bélyegzi a nőt. Amúgy sok nő is ilyen, úgy beszél mint egy tank aranka, úgy nyomul észre se veszi a hallgatóság jelzéseit. Azt meg pláne nem hogy a hallgatósága is megszólalna, sőt esetleg kilépne a helyzetből udvariasan, nem úgy hogy akkor szia mentem, de néha máshogy nem lehet ilyenekkel.

Vagy mi az az akarnok? Szerintem az igazi akarnokok teljesen polkorrekt módon csinálják.

2023. jún. 15. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!