Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért inkább komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért inkább komoly kapcsolatot akarnak, miért nem inkább lazakapcsolatot?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és felmentem egy társkereső oldalra valamint a tindérre is. Ott beszélgettem fiatalabbal és korombeli nőkkel is de mondtam nekik hogy nekem Inkább laza kapcsolat kéne... dehogy akarok egy nő mellett megállapodni és fizetni neki a baromságokat meg cirkusz meg hisztik és társai... nem őrültem én meg, de a szex az hiányzik, fizetni meg nem fogok a szexért...

És sajnos a legtöbb nő ott azt mondta nekem hogy ő csak komoly kapcsolatot szeretne

2023. jún. 11. 11:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
Más nők nevében nem tudok nyilatkozni, egyszerűen erre vagyok beállítva. Laza kapcsolat olyan távol áll tőlem, hogy nem igaz.
2023. jún. 11. 14:02
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Mondj 3 olyan elfogathato okot amiert egy no laza kapcsit akarna !
2023. jún. 11. 15:59
 23/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha kötetlenül akarsz dugni tele világ kurvákkal, erre vannak. Odamész fizetsz, megkapod ami akarsz, viszlát.
2023. jún. 11. 16:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Életem, ha csak dugást akarok, arra van emberem. Azon túl, mindent kapok tőle...elvisz a legszebb helyekre, legjobb étermekbe, mindent megkapok tőle amit akarok+jó az agyban! Nem vagyok jó nő, de erre sorban állnak értem vagy 10en! Miért választana téged bármelyik? A laza kapcsolat nem = azzal, hogy üritőzsák vagyok! Ha ilyenre vágysz: rosszlanyok.hu

Szivesen

2023. jún. 12. 05:43
 25/25 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
39 évesen nem akarsz komoly kapcsolatot? Akkor mit szeretnél? kisautót? Legót? Transformerst?
2023. jún. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!