Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért inkább komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért inkább komoly kapcsolatot akarnak, miért nem inkább lazakapcsolatot?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és felmentem egy társkereső oldalra valamint a tindérre is. Ott beszélgettem fiatalabbal és korombeli nőkkel is de mondtam nekik hogy nekem Inkább laza kapcsolat kéne... dehogy akarok egy nő mellett megállapodni és fizetni neki a baromságokat meg cirkusz meg hisztik és társai... nem őrültem én meg, de a szex az hiányzik, fizetni meg nem fogok a szexért...

És sajnos a legtöbb nő ott azt mondta nekem hogy ő csak komoly kapcsolatot szeretne

2023. jún. 11. 11:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%
Veled csak komolyat, másokkal lehet lazában is benne vannak.
2023. jún. 11. 11:45
 2/25 A kérdező kommentje:
1. Miért....
2023. jún. 11. 11:50
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk laza kapcsolatra én sem 40 évest keresnék. (Komolyra sem, de ott lehetnek egyéb tényezők, hogy véletlenül pont annyira passzolunk, hogy nem érdekel a kora.)
2023. jún. 11. 11:51
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
A legtöbb nő komolyat akar, a többi meg veled nem akar semmit.
2023. jún. 11. 11:51
 5/25 A kérdező kommentje:
4. De miért??
2023. jún. 11. 11:55
 6/25 anonim ***** válasza:
92%
Mert ha olvasgatod a nők szexuális tapasztalatait, akkor rájössz, hogy egy vibrátor messze jobb teljesítményt nyújt, mint a férfiak igen nagy százaléka.
2023. jún. 11. 11:58
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Sok tényezős dolog ez, de a legnyilvánvalóbb az, hogy egy nő akiben van tartás, és becsüli magát annyira, az komoly kapcsolatban gondolkodik (ha akar egyáltalán bármilyen kapcsolatot is).

Azért mert ha csak egészségügyileg is foglalkozik a saját testével, lelkével akkor neki nem opció, hogy ha veled van és te nem vagy vele elköteleződve (csak dugópajti vagy) akkor ugye te ezzel egyidőben más nőkkel is szexelhetsz.

Így veszélynek teszed ki nemi betegségek szempontjából a nőt (nem, az óvszer sem véd meg mindentől pl orális szex stb). A nők nagyobb százalékának nem fűlik ahhoz a foga, hogy ki be járkálj más nők vaginájába (szájába stb), aztán másnap meg az övébe. Aztán meg járkálhat orvoshoz mert valamit összeszedett. Az esetleges nem kívánt terhességről nem is beszélve, mert ugye te nem vállalnál semmilyen felelősséget, nem akarsz elköteleződni (jogod van hozzá).

Természetesen nem ítélem el azokat akik laza "kapcsolatban" élnek vagy egyéjszakás kalandjaik vannak (mindenki azt csinál amit akar!), csak az tény, hogy a nők nagyobb része nem kér ebből. A lelki, érzelmi oldala meg ettől egy jóval nagyobb összetettebb téma, könyvet lehetne róla írni.

2023. jún. 11. 11:58
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

Hát, én eleve csak komolyan gondolkozom épp azért, amit írsz. Te üdítő zsákot keresel, ami a legtöbb ember számára végtelenül lealacsonyító szerepkör.

Ha már arra adnám a fejem, hogy szexet keressek a neten, akkor se adnám alább a barátság extrákkal dolognál. Arra, hogy egy pasi bele törölje a farkát aztán távozzon nagyon kevés nő vágyik.

2023. jún. 11. 11:59
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Mert egy f.sz az nagyon keves a nőknek. Ahhoz ott egy vibri is. Ennél azért tobbet kéne tudni nyújtani bőven.
2023. jún. 11. 12:00
 10/25 A kérdező kommentje:
8. pedig előtte meghívnám egy kólára
2023. jún. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!