Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért inkább komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért inkább komoly kapcsolatot akarnak, miért nem inkább lazakapcsolatot?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok és felmentem egy társkereső oldalra valamint a tindérre is. Ott beszélgettem fiatalabbal és korombeli nőkkel is de mondtam nekik hogy nekem Inkább laza kapcsolat kéne... dehogy akarok egy nő mellett megállapodni és fizetni neki a baromságokat meg cirkusz meg hisztik és társai... nem őrültem én meg, de a szex az hiányzik, fizetni meg nem fogok a szexért...

És sajnos a legtöbb nő ott azt mondta nekem hogy ő csak komoly kapcsolatot szeretne

2023. jún. 11. 11:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%

Akarnak ők lazát is, csak a top néhány százalékba tartozó jó pasikkal, nem az átlagosakkal, vagyis nem veled.

Ha jóképű, izmos/magas pasivá változnál, akkor megőrülnél attól, ha megtapasztalnád mennyi nő nyitott az alkalmira is valójában. Sok átlagos férfi szerintem ha 1 hónapra jó pasivá változna, aztán vissza, akkor utána szó szerint megőrülne, hogy korábban miből maradt ki és ezután is miből fog újra a régi testében.

2023. jún. 11. 12:08
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Mások nevében nem nyilatkozom, ez az én véleményem:

Nem éri meg egyszerűen.

Ha már akármilyen kapcsolatot akar az ember, akkor annak csak úgy van értelme, hogy lesz is belőle valami normális vagy legalábbis van rá kilátás. Nekem is ajánlottak már minden szépet a barátság extrákkaltól kezdve a szexkapcsolatig, tök jó, de nem való nekem.

Az alapvető problémám vele az, hogy az emberek egy ilyen felállásban nem csak szexet akarnak, hanem gyakorlatilag mindent, ami egy értelmes párkapcsolatban adott, csak felelősségvállalás nélkül. Nekem miért érné meg hallgatni a másik nyűgjét és nézni a körülményeskedését, ha szexelni enélkül is tudok?

Ha valakivel törődöm, akkor az vagy a barátom, ami kizárja, hogy legyen köztünk bármilyen testiség és ebben az esetben szellemileg/társaságilag kölcsönösen adunk egymásnak; vagy pedig a párom és akkor vele egy kizárólagosságon alapuló, áldozatokat és kompromisszumot igénylő, de összességében megérős kapcsolat alakul ki.

De nekem nincs arra szükségem, hogy dugás után pofázzak valakinek, aki iránt nem érzek semmit, őszintén szólva szarok is rá és nem vagyok hajlandó olyan dolgokkal terhelni magam érzelmileg, amivel egy kapcsolatban megérné. Mert itt nem éri meg, ez a nagy igazság.

Ez csak a férfiaknak éri meg, akik képtelenek kötődni, de mégis azt akarják színlelni egy ilyen hibriddel.

2023. jún. 11. 12:10
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Kizárt dolog volt nálam is mindig a laza. Miért is éri ez meg egy nőnek? Ha a pasi másokkal is szexel, össze is szedhet valamit (óvszer mellett is, pl HPV), illetve a nőnek kell kockáztatnia a nem kívánt terhességet is.

Akkor már veszek egy vibratort, amivel annyiszor és úgy csinalom, ahogy akarom.

Nagyon kevés not ismerek, aki benne van laza kapcsolatban, jellemzően a fiatalok azok, akiknek oké ez, amíg meg nem akarnak gyermeket vagy közös jövőt (tehát ilyen 18-25 között kb).

De akiket ismerek és lázat akarnak, azoknak elég sok problémája van, főleg önbecsülés teren.

24N

2023. jún. 11. 12:10
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Arról nem is beszélve, hogy akinek csak a testét veszem igénybe, az nézzen már ki úgy...
2023. jún. 11. 12:11
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

A laza kapcsolat tökéletes keveréke az érzelmi fárasztásnak és a szexuális kizsákmányolásnak.

Most vagy összejárunk dugni kérdés nélkül és azok a szabályok vonatkoznak az aktusra és a magánéletünkre, amik egy egyéjszakásnál (szigorúan gumival, más miatt nem tartjuk a kapcsolatot és nincsenek elvárásaink) vagy pedig normális kapcsolat lesz, udvarlással, megértéssel, kölcsönösen befektetett energiával, érzelmekkel, kizárólagossággal.

Gyakorlatilag olyan, mintha gyorskaját akarnál enni, de elvárod, hogy ne legyen hízlaló és egészségtelen.

Ilyen (számomra) nincs.

2023. jún. 11. 12:16
 16/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem éri meg.

Ha lefekszem valakivel, attól elvárom, hogy hűséges legyen, törődjön velem, áldozzon rám időt, energiát, valamennyi pènzt is (vacsi, szórakozás, figyelmességek), ahogyan én is áldozok rà azontúl, hogy lefekszem vele.

Ingyen szex nem létezik cicuka.

Amit te várnál, ahhoz legközelebb a prosti van, de ő sem hülye, ő sem áll rendelkezésedre ingyen.

Elvárás, az van, csak nyújtanod ne kelljen semmit. Igazi férfi…

Hülye lenne egy nő rád pocsékolni magàt, mikor lehet olyannal, aki ad is neki, nemcsak elvenni akar.

N35

2023. jún. 11. 12:43
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Engem komolyan érdekelne, hogy miért van ennyi elcseszett pali, akinek csak ez kell?

De amúgy nem is tudok szexuálisan vonzodni egy olyan emberhez, blane szexelni is vele, aki nem érdekel, hiába néz ki jól. Tehát onnantól kezdve, hogy nem mozgat meg bennem semmit, nem fogok vele szexelni csak úgy vagy csak azért, mert szépen néz.

2023. jún. 11. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Valószínű nem szeretik a kólát, azért lehet, más oka nem lehet ne is gondolkodj ennyit rajta.
2023. jún. 11. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Én inkább lazát szeretnék, de nem akárkivel, hanem olyannal, akivel a szexuális vonzalom mellett van egyfajta lelki/emberi összhang is. Az említett barátság extrákkal a leginkább passzoló kifejezés erre. Nem fog menni EQ 0, érzéketlen, flegma, sunyi, tapló stb. típusokkal.
2023. jún. 11. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
A nok jelentos resze nem.tud kielegulni az alkalmi szexben, tehat naluk ez ki van zarva. De ennel fontosabb, hogy intimitasra vagynak, ahhoz pedig melyebb ismeretseg kene, ami egy kosza dugasnal nem igazan van meg. Szoba johetne a fellangolas is, de ahhoz olyan kulsod kell legyen. Aztan vannak kiegett nok, akik igy akarnak vigasztalodni, de idovel rajonnek, hogy ez csak rosszabb. Ha ertesz a nokhoz, akkor fogsz talalni erre kaphato noket. Ha nincs meg benned ez a lelki kapcsolodasra valo keszseg, akkor csak az ehes makk disznokat almodik eset forog fenn. A kerdesbol itelve az utobbi kategoriaba tartozol.
2023. jún. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!