Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez így mennyire gátolja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire gátolja egy komoly, elmélyült párkapcsolat kialakulását?

Figyelt kérdés

28 éves fiú vagyok. Eddig csak pár hetes kapcsolataim voltak nőkkel. Mindig idősebbel és leggyakrabban csak szexuális.

Már vágyok egy stabil, hosszú távú elmélyult nem csak szex kapcsolatra

A helyzetem hogy még tanulok, szüleimmel lakok és zsebpénzt kapok tőlük, de azt is egyre kevesebbet. Alkalmi munkákra hete hóba el járok keressek egy kis pénzt ruhára, mozijegyre kocsmázasra haverokkal.

Na most nőkkel úgy vagyok hogy nem tudom hogy alakítsak ki olyan párkapcsolatot ami tartós és kölcsönös.

Tudnátok ebben segíteni? Hogy alkalmi szexuális párkapcsolatból hogy legyen hosszú távú?

2023. jún. 4. 15:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs jogosítványom mert rossz a szemem. Ezt több nò ledöbbenve fogadta.
2023. jún. 4. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez így nem kizáró a legtöbbeknél. Sok sikert
2023. jún. 4. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És az jön magától a hosszú távú kapcsolat? Vagy ezt meg kell beszélni a nővel hogy nem csak alkalmi hanem hosszútávú?
2023. jún. 4. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom a munkavégzést nem hébe-hóba tenni, hanem rendszeresen - értsd: kiszámítható és stabil jövedelmed legyen belőle -, majd az így megkeresett pénzedből addig takarékoskodni, amíg legalább egy albérlet kauciójára plusz utána a bérleti díjra + megélhetésre telik belőle. Nem a szüleiddel élve körülbelül megháromszorozod az esélyeidet.

Az egyedül élés, önellátás, saját magunkért teljes felelősségvállalás igen sok pozitív dolgot tesz hozzá egy ember személyiségéhez, és hosszútávú kapcsolatban pontosan ezeket a tulajdonságokat keresik a nők is.

2023. jún. 4. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, elkerülte a figyelmemet, hogy tanulsz.

Akkor gondolkodhatsz társbérletben is, más korodbeliekkel spórolás céljából megosztani az albérlet díját. Ha a szüleid eddig is adtak zsebpénzt, akkor azt ezután is gondolom adni fogják, a munkával meg kiegészíted annyival, hogy egy szobát bérelj valahol.

Azért remélem a tanuláson tényleg komoly tanulást értesz, nem pedig egy amúgy 3 éves egyetem 6. éve járását...

2023. jún. 4. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú távú kapcsolat alapja az egymás iránti valódi érdeklődés. Ehhez hosszú, mély beszélgetések kellenek, együtt töltött minőségi idő, intenzív egymásra figyelés. Ha ez kölcsönös, kimondatlanul is hosszú lesz a kapcsolat.
2023. jún. 4. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Én évek óta dolgozok. Nekem nem férne bele egy zsebpénzes kisgyerek... Bocsi. Ezzel valószínűleg sok nő hasonlóan van.

26N

2023. jún. 4. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
18%
Majd ha lesz saját lakásod , diplomád , sportos vagy, és keresel min 800 ezret stabilan akkor gondolkozz tarskereseben.
2023. jún. 4. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
7: Ezért kell 18-20 éves kis csitrikkel összejönni. Nincsenek olyan nagy elvárásaik és fiatalabbak is...:DDDD
2023. jún. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!