Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire gátolja egy komoly, elmélyült párkapcsolat kialakulását?
28 éves fiú vagyok. Eddig csak pár hetes kapcsolataim voltak nőkkel. Mindig idősebbel és leggyakrabban csak szexuális.
Már vágyok egy stabil, hosszú távú elmélyult nem csak szex kapcsolatra
A helyzetem hogy még tanulok, szüleimmel lakok és zsebpénzt kapok tőlük, de azt is egyre kevesebbet. Alkalmi munkákra hete hóba el járok keressek egy kis pénzt ruhára, mozijegyre kocsmázasra haverokkal.
Na most nőkkel úgy vagyok hogy nem tudom hogy alakítsak ki olyan párkapcsolatot ami tartós és kölcsönös.
Tudnátok ebben segíteni? Hogy alkalmi szexuális párkapcsolatból hogy legyen hosszú távú?
Javaslom a munkavégzést nem hébe-hóba tenni, hanem rendszeresen - értsd: kiszámítható és stabil jövedelmed legyen belőle -, majd az így megkeresett pénzedből addig takarékoskodni, amíg legalább egy albérlet kauciójára plusz utána a bérleti díjra + megélhetésre telik belőle. Nem a szüleiddel élve körülbelül megháromszorozod az esélyeidet.
Az egyedül élés, önellátás, saját magunkért teljes felelősségvállalás igen sok pozitív dolgot tesz hozzá egy ember személyiségéhez, és hosszútávú kapcsolatban pontosan ezeket a tulajdonságokat keresik a nők is.
Hoppá, elkerülte a figyelmemet, hogy tanulsz.
Akkor gondolkodhatsz társbérletben is, más korodbeliekkel spórolás céljából megosztani az albérlet díját. Ha a szüleid eddig is adtak zsebpénzt, akkor azt ezután is gondolom adni fogják, a munkával meg kiegészíted annyival, hogy egy szobát bérelj valahol.
Azért remélem a tanuláson tényleg komoly tanulást értesz, nem pedig egy amúgy 3 éves egyetem 6. éve járását...
Én évek óta dolgozok. Nekem nem férne bele egy zsebpénzes kisgyerek... Bocsi. Ezzel valószínűleg sok nő hasonlóan van.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!