Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat kialakulásához, eggyàltalàn miért feltètel hogy legyen egy hölgynek jogosítvànya? Emiatt gyakran bunkozàs megy,leoltàs,semmibe vétel!
Őszintén... Nem tudom mik a tapasztalataid, de elöljáróban leszögezem: Ok nélkül bunkózni nemtől függetlenül gusztustalan dolog...
Férfiként a magam részéről nem fontos kritérium a jogsi ismerkedésnél. Amiért viszont mégis előny ha a mindenkori páromnak van jogsija, az az hogy nincsen rám utalva, ha vezetni kell. Meg tudjuk osztani a vezetést mondjuk egy hosszú hétvége kapcsán - odafele ő vezet, visszafele én. Nem kell csak nekem robikáznom innen oda onnan ide.
Megoldódna az összes problémád drága kincsem, ha nem olyanoknak akarnál megfelelni, akik veled randiznak, hanem eleve olyannal mennél randira, aki neked megfelel.
Nem értem, miért akarsz mindenkinek tetszeni, még annak is, akinek az értékrendjével nem tudsz azonosulni. Ha valakinek a szőke tetszik, befested a hajad, ha valakinek a kövér tetszik bőgsz, hogy nem tudsz meghízni vagy mi a fasz van? Te tényleg ennyire szánalmas vagy?
Valószínűleg egy buta fasz vagy, aki nőnek tetteti magát, szóval nem pazarlom tovább a szót, de mi lenne, ha esetleg növesztenél személyiséget és ahhoz keresnél partnert, ahelyett, hogy minden szutyoknak picsát akarsz nyalni és mindenkinek komolyan veszed a szempontjait, mint egy elkeseredett szargolyó?
Mert ha nincs jogsid nekem kell vinni téged mindenhova, nekem kell fizetni a benzint.
Nekünk ugyanúgy vannak elvárásaink mint nektek, a puncid önmagában már nem elég sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!