Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy barátnőt?
Már 3 éve hogy elkezdtem dolgozni és a karrieremre koncentráltam.És a mai napig is ezt teszem.Viszont már év eleje óta keresem magamnak egy barátnőt és napról napra egyre jobban akarom.Nyílván van nekem is elvárásaim pl.:nem a pénz számítson,ne a szex,és ne a külső.Próbálkoztam társkereső oldalokon is,de semmi.És így érszem,hogy a maga a beszélgetés megkezdése és a közeledés nem megy.
23/F
oké de ne csak az legyen a fontos.
hanem a tisztelet és a szeretett
(szerintem)
A fogalmazásodból árad a görcsösség.
Egyébként mint értesz az alatt, hogy ne a szex számítson? Már hogy ne számítana egy kapcsolatban? Kicsit elkapkodtad ezt a gondolatmenetet. Ne feszülj rá ennyire..
Még ha nem is a külső meg a pénz számít, (de számít) akkoris a szex az kulcs pont lesz - hiszen az pont a belsőhöz tartozik. Kettőtök intim viszonya.
Mi a probléma a szexszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!