Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen béna hogy nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
Kb mindenkinek összejön a tinikorában az első csak nekem nem.2021. jún. 1. 09:00
1/8 anonim válasza:
Ezer oka lehet, erre csak az tudna válaszolni, aki igazán ismer. De nem kell csüggedni, előtted áll még az élet.
2/8 anonim válasza:
Két választásod van
Vagy lesullyedsz egy eszméletlen primitív szintre és akkor le se tudod magadról rázni a nőket vagy önmagadat adod és talán találsz egy normális lányt
Az utóbbival az a gond hogy lehet nyugdíjas leszel mire véletlenül találsz egyet,így én az első variációt ajánlanám
3/8 anonim válasza:
Nekem se ment sokáig ,sosem voltam az a swag,yolo srác meg a balhés gyerek se. Sikerülni fog előbb-utóbb, ne aggódj. Ne stresszelj rá, mert akkor sokkal rosszabb lesz bármit kihozni a dolgokból. Inkább csak sodródj az árral és ha bármi kacsingató esélyt látsz, csapj le. :D
4/8 anonim válasza:
Nyugi! 27 vagyok és még mindig nem találtam.
5/8 anonim válasza:
Nekem se jött össze tini koromban a szerelem. Igaz, hogy azóta se.:(
6/8 anonim válasza:
Nekem tini korban mindig volt...most nincs szóval nem csak te vagy ebben a szar helyzetben.
7/8 anonim válasza:
Hát nehéz lesz. Most hogy foglalkozni kezdtem a témával komolyan azt tapasztaltam hogy magasnak kell lenni és kb max 5 kg felesleg lehet rajtad. Ez az első szűrő ha ezen atmentel onnantól a második hogy mennyire vagy világ utazó a harmadik pedig hogy mennyire vagy jó ember. Ha akár csak egy is hibázik előbb vagy utóbb kosarat fogsz kapni. Röviden és tömören meg kell felelni az ideáloknak.
8/8 anonim válasza:
Azert ha valakinek ez szamit, az annyit is er. Tipik leirtad a picsak igenyet. Penz, penz es test. 😀 Valahol igazad van, a 80%nak ez szamit csak. Ezek a lanyok meg csak most tartjak ezt az igenyt, 30 evesen majd mindegy lesz mert a nagyja ugyse talalja meg a maga kis aranybanyajat es majd lejjebb ad, csak akkor meg mar kellenek a f*sznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!