Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel magányosabb típusú férfi miért sikeresebb nőknél mint egy nagyon bulizós, extrovertált férfi?

Figyelt kérdés

Ismerek egy pasit aki olyan magányos farkas típusú, nem kifejezetten társasági ember bár nem is egy remete, de a baráti társaságunkban néha néha feltűnik egy egy órára de akkor rögtön hazavisz egy nőt.

Most a kérdés szempontjából lényegtelen hogy ez helyes nem helyes, mindig más nőt hazavinni.

Az érdekelne hogy közben meg az ilyen nagyon bulizós, hangos, extrovertált férfiak közül meg sokan szinte mindig egyedül mennek haza reggel

2022. márc. 21. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Vigyázz, vigyázz, mindjárt jön pár incel aki pont az ellenkeződjét fogja állítani.

Egyékbént női szemmel megbízhatóbbnak tűnik egy introvertált srác.

2022. márc. 21. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem pl azért, mert én magam is introvertált vagyok, jobban szeretem az introvertek társaságát.
2022. márc. 21. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Mivel én halk vagyok, engem taszítanak a hangos emberek
2022. márc. 21. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Megfigyelésem szerint a legnagyobb hangú srácok korántsem mindig esnek egybe a legnagyobb csajozógépekkel: szép számmal akad köztük "társaság kedvece" típusú, mindenkit megkínáló, amúgy kedves, szerethető jófej srác, aki aztán rendszerint egyedül távozik az éjszakai járattal. Aztán ott van a másik csoport, az érzelmi intelligenciájukat harci kiáltással kompenzáló, amúgy jól kinéző, de egyéb okok (pl. anyagi, gyerekes viselkedés) miatt nem boldoguló örök szingli srácok. Aztán smivel sosem számolunk, azok a melegek, ugye ezek lehetnek látensek vagy felvállaltak. Ők sem fognak hazavinni csajt jó eséllyel. Maradnak az extravagáns, amúgy csendesebb, de érettebb férfi látszatát keltő, megfontoltabb egyének, akik feltűnés nélkül pattintanak maguknak partnert. Nem tudom kit hagytam ki. Magamat, aki az egyetem-munka-hobbi között agitálva el sem jut ilyen bulikba...
2022. márc. 21. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

*vegetálva

(autokokorrekt elírta)

2022. márc. 21. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
A kérdezőnek igaza van. A buli kevésbé érdekel mint a csajok. Kiszúrok egy lányt, a közelébe férkőzöm, aztán egy óra múlva unom a bulit, viszem a nőt. Konkrétabban nem tudom az okát, de nem szoktam egyedül eljönni egyetlen buliból sem.
2022. márc. 21. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert jól néz ki és/vagy a saját szintjéről választ nőket.
2022. márc. 21. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem az extrovertáltságtól függ a siker, hanem hogy hogy néz ki az illető. Ha jobban néz ki, mint a többiek, vinni fogja a nőt.
2022. márc. 21. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Engem egyszerűen csak idefesít, ha valaki túl extrovertált. Nem szeretem, ha valaki mindig pofázik és pörög, jobban szeretem a nyugisabb embereket és a kis tátsaságokat.
2022. márc. 21. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!