Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy zárkózott, csendes nőnek ebben az extrovertált világban?
A szitu röviden.
Munkahekyen van nagyon társasági férfi aki nagyon durván bejön, csak látásból ismerjük egymást. Nagyon sok mindenkivel jóban van, szinte 2 méterenként áll le beszélgetni lányokkal akik ott dolgoznak a környékén. Külsőre nem az a tipikus jópasi egyébként, mármint ami az átlag lányoknal jópasinak számít, de engem nagyon megfogott benne vmi, főleg a tekintete.
És mivel én nagyon antiszoc vagyok nem igazán tudok vele beszélgetést kezdeményezni, ürügyem se nagyon lenne. Ő sem jött még oda sosem, összesen vagy 2 mondatot valtottunk még régebben, azt is gyorsan letudta. Külsőre tetszem neki, az lejött, (legalábbis remélem) mert folyton néz amióta itt dolgozom 1 éve már. Gondolom az a baja velem, hogy zárkózott vagyok és kívülről is látszik rajtam.
Olyan nyomurultul érzem magam mindig amikor látom, hogy fecsegnek vele a lányok.
Esélye van, de te biztosan ezt akarod?
Ha összejönnétek, nem éreznéd még nyomorultabbul magad, amikor fecsegnek vele a lányok?
Sajnos: [link]
Srácoknál ugyanez a helyzet, de nincs is ezzel baj, sok a kóbor cica manapság, csak testvérem fogadott be hatot az utcáról, mivel ő pont ilyen introvertált személy. Nekem is lennének macskáim, ha nem ott élnék, ahol.
Kettesnek tökéletesen igaza van. A baj az, hogy különböztök. Gondolj csak bele, utána mi lenne? Te otthonülő típus vagy, ő társasági ember. Te alig kommunikálsz, ő állandóan beszélget (lányokkal is). Hidd el, egyikőtöknek sem lenne jó.
Talán azért érdekelheted, mert nem vagy olyan, mint mindenki más. Engem is mindig az fogott meg, aki "tudatta hogy tetszem neki", mégsem jött oda, mint a többi. Ha kicsit is normális, pont leszarja az összes udvarló nőt(WTF?!), mert tudja hogy milyenek.
34F (akivel pontosan így szoktak csevegni a nők)
Nézzed te is, vagy azt sem mered? Vagy még egyet mosolyoghatnál is rá közben.
Meg legyél kicsit útjába, hátha megszólít, kicsit igazgasd a hajad, mikor közelít.
De kicsit van benne valamit, amit a kettes ír. Lehet, hogy ez a srác fürdik abban, hogy csacsog a lányokkal, és mindenkinek tetszik (?) és lehet, hogy nem csak ezt teszi.
De ez nem biztos. 49f
"Sokszor nem értem, miért kéne extrém nyitottnak lenni, rihegni-röhögni ok nélkül, meg szót fosni."
A vágya tárgya ilyesmi és már most zavarja, inkább ez lehet gond.
Legtöbb férfit nem zavarja ha egy nő zárkózott, sőt a visszafogottság és érzékenység femininitást sugall, ami még vonzó is a nemi dinamikában.
Szerintem egy olyan dolgon stresszelsz, ami akkor lenne probléma ha te lennél a srác és ő a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!