Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Extrovertált, nagyszájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált, nagyszájú lányok, nektek bejönnek azok a jóképű férfiak, akik zárkózottak?

Figyelt kérdés
Nekem elég jól néz ki a képem, viszont zárkózott vagyok. Ritkán mozdulok ki, nem szoktam így nyüzsögni. Inkább olyan kimértnek, nyugodtnak, kiegyensúlyozott pozitív személyiségnek mondanám magam. Általában érdekes módon az ilyen beszédesebb lányok szoktak bejönni, nem is feltétlen a legszebbek, inkább akikben van valami általános derűs temperamentumosság, vagy pozitív kisugárzás.
2017. nov. 27. 06:35
 1/4 anonim ***** válasza:
8%
Nem. Amugy se a pasi monja mar meg, hogy jokepu-e, majd eldontom magam. Egyebkent tok unalmas egy kuka fiu.
2017. nov. 27. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

az ilyen férfiak senkinek sem jönnek be.

a nő azt várja el hogy a férfi legyen férfi. legalább az elején mikor meghódítja úgymond.

2017. nov. 27. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Férfiként mondom, mint jó tanács: ne is kezdj olyan nőkkel, nem valók a te személyiségéhez. Lásd előttem válaszolók. Nekik egy igazi ( nagyb..aromarcú, kemény, izmos) PASI kell. Érted?😀
2017. nov. 27. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Namost rajtunk mindenki csodálkozott anno mert én extrovertált voltam, párom meg nem. Mások felé. Felém persze megnyílt, éjszakákat beszélgettünk végig, pedig nem is egy országban voltunk. Tökéletesen megvagyunk. Én beljebb fordultam, már nem kell a társaság közepében lennem, ő egy kicsit kinyílt, másokkal is közlékenyebb, hangot ad a véleményének stb. :)

Szóval, nem lehetetlen. De mi ezen kívül értékrendben, családi háttérben stb abszolút egyeztünk. Évek múltán sem unjuk egymást.

2017. nov. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!