Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek miért jut fiatalabb barátnő, másnak miért nem?
Te fogyatékkal élő vagy?
Az hogy valakinek tetszel, az neked nem az érdemed, azért te nem dolgoztál meg, mert ez nem így működik.
Ha megkapod az illetőt, akkor nagyon is értelmezhető az a kifejezés, hogy "jut".
Jutott neked b@szdmeg, mert semmit nem tettél azért, hogy felfigyeljen rád.
Stimm?
21. Végre valaki megértette, miről beszéltem!
Itt 1-1 szóba úgy bele tudnak kötni emberek, mintha tényleg nem értenék, miről van szó.
Nyilván nem úgy "jut", mint ahogy a konyhásnéni kiszedi neked a borsófőzeléket, vagy a kanyérszelet, aminek a szélét kapod, tökfej. Lehetne elvontabban is gondolkozni, csak arra már képtelenek vagytok.
Komolyan csak fele ennyi válasz született volna, ha a jut szó helyett más szót írok? Azta...
18. Jóóó, akkor éretlenek vagyunk. Oké. Most hogy ebben megegyeztünk és az ezzel való megszégyenítési/bullying kísérletnek vége, mintha valami bűncselekmény lenne éretlennek lenni, akkor folytassuk a beszélgetést.
20. Te hogy reagálnál és mit mondanál annak, ha egy haverod megkérdezné tőled, hogy neked hogy sikerült olyan szép feleséget találnod, amilyet és neki szerinted miért nem sikerül?
24re
Nem feltétlenül kell ilyen autisztikus módon kérdezni:D
Csak ahogy barátok általában beszélgetnek nőkről, ki mit szokott bedobni hol ismerkedik stb. Szoba johet h pl xy korú lányoknál mit csinálnak máshogy stb. És akkor elmondod h neked mik a tapasztalataid, ő elmondja h neki mik, össze tudod hasonlítani át tudod gondolni stb. érted mire gondolok.
Aztán megeshet hogy így se jössz rá, de nagyobb esélyed lehet, mint a zakkant Gyakorin kérdezve ahol már most is nagyrészt egymást baxtatják a kérdés alatt meg a "jut" szón lovagolnak.
Nem kell csúnyának lenned ahhoz hogy ne tetszél fiatalbb nőknek. Vszímű te komolyabb vagy, vagy tapasztalatlanabb a nőknél
Nekem mindig fiatalabb pasijaim voltak, azért mert agyban még most sem értem meg😅
A saját korosztályom sokszor olyan mintha az apám lenne...😅
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!