Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek miért jut fiatalabb barátnő, másnak miért nem?
Pontosan. Tehát a kérdés az, miért akarja a haverkáját a nő. Nem az, hogy miért "jut". Mert nem jutott.
Tudom, hogy jobban esik a léleknek passzívba rakni, hogy jut, és a felelősségtolás is vonzóbb, mintha azt kérdezné, ami valóban a probléma, "én miért nem kellek senkinek?".
Nekem is csak idősebb pasikkal volt dolgom, minimum 15 évvel idősebbekkel.
Van stílusa, beszélőkéje, megjelenése, magabiztossága, esze és lehet jól néz ki. - pontosan emiatt!
Fiatalabb lányként mondom, hogy az ilyen kapcsolatokban 99%-ban iszonyú éretlen a pasi, egy szinten vannak érzelmileg/szellemileg, ezért ilyen korú lányokkal jönnek ki jól. Ezt lehet szépíteni és tagadni, de így van.
Talán minimális kivétel van. De ha valakinek MINDIG fiatalabb barátnői vannak, akkor az nem a kivételt erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!