Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok szinte nagyon magas %-a nem járna fiatalabb fiúval?

Figyelt kérdés

Itt a fiatalabbat 1-2 évre is lehet érteni akar. Személyes tapasztalatom is van abból ,hogy egy lány azért utasított vissza ,mert 2(!!!!!) évvel fiatalabb voltam nála ,de más ismerőseimnek (akik párkapcsolatban vannak) is konkrétan megmondták a barátnoik,hogy soha nem jöttek volna össze velük ,ha fiatalabb náluk...

Tehát az ismerősi körömben is csak azt tapasztalom ,hogy mindig a fiú idősebb.Csak én nem látom ebben a logikát ,vagy ti sem?

20/f

2019. jan. 30. 13:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Neveltetés, berögzött szociális faxság, ki tudja.

Én úgy gondolom, ha a férjem fiatalabb lenne tőlem akár 2 évvel is, akkor is ő tűnne idősebbnek, ez nem lenne probléma.

Viszont, az az átlag, hogy kb 23 éves korig a fiúk még 1-2 évvel vannak lemaradva a nőktől, úgy kb mindenben.

A nők amúgy is szeretik a náluk érettebb pasikat, gondolom ez is neveltetés, stb.

Én se járnék nálam fiatalabbal, alacsonyabbal, stb stb...

Bár ehhez nem kell nagy ész, hogy kitalálja az ember....

2019. jan. 30. 13:23
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Tradíció, hogy a férfi magasabb, erősebb és idősebb egy kapcsolatban.

Ahogy a tejberizst is kakaóval eszik a legtöbben, azért vannak lekváros, fahéjas és egyéb íz rajongók is.

2019. jan. 30. 13:23
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Én olyannal sem jönnèk össze aki velem egyidős.Viszont ismerek olyan nőt akinek a ‘legidősebb’ pàrja is vele egyidős.Most meg persze 30 évesen sír,hogy még mindig nem jutott egyről kettőre a kapcsolatuk.Ugyebár 30 évesen még nem szeretne a pasi se gyereket,se házasságot,mondvàn még korai ....
2019. jan. 30. 13:32
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Mert a mai srácok,tisztelet a kivételnek de konkrétan gyerekek még 26 év alatt sajnos ezt kell mondjam.

a 80%-nak semmi elképzelése nincsen a cigarettán,sörön kivűl,karriert nem épit el van,lesz_rja a sulit nem kezd magával semmit jó az árúfeltöltői munka is mindegy.

Megkérdezed mi a célja terve ,,majd alakul" na ez a gáz.

Előbb fel kell nőni aztán jöhet a többi.

Megértem a nőket,és azt,hogy szídják a mai palikat sajnos jogosan.

Teljesen igazuk van és azt is megértem ha undorodnak a magyar paliktól mert nézzél meg egy külföldi férfit meg egy magyart.

Sajnos ég és föld.

A fizikai kondíciót azt hagyjuk inkább mert kb. a 13 éves unokahugom erősebb mint ők.

Jah egy csapot nem tudna megszerelni semmi kreativitás nincsen,semmit házkörüli munkát nem lehet rábízni mert egy szeget nem tudna beverni.

Szánalmas.

Mielőtt támadás jön FÉRFI vagyok csak nem a kisfiú példány.

2019. jan. 30. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Mert tapasztalataim szerint a fiatalabb srácok érzelmileg, értelmileg gyerekek, nem komoly kapcsolatot keresnek, hanem kavarást stb. Nekem nem kell ez a dráma. Enélkül is nehéz egy jó kapcsolatot fenntartani. 24 éves vagyok, számomra a + 5-6 év az ideális.
2019. jan. 30. 13:57
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Azért mert a mai fiatal sracok borzalmasak ! Leginkább szemelyisegre ! És ezt az egykorú lányok is érzik ..
2019. jan. 30. 14:09
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Férjem fiatalabb és ő akart házasodni inkább, mint én. Szóval nem minden fialabb pasi, csak úgy elvan, aztán lesz ami lesz.
2019. jan. 30. 14:14
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Részemről ezért: társadalmi berögződés, szüleim mintája is mérvadó, illetve szüleim válása miatt, apám hiányából fakadóan enyhe apakomplexusom van ami abban merül ki, hogy vonzanak az idősebb pasik. Viszont annyira nem súlyos, így sokkal öregebbel már nem tudnék lenni. De szeretem, hogy a férfi idősebb, úgy érzem ezáltal tapasztaltabb, fel lehet rá nézni... holott tudom, a kor nem érdem, csak egy állapot. Mégis hiába tudom, nekem akkor is ez rögzült be. :)
2019. jan. 30. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a fiatalabb fiúk jóval szegényebbek idősebb társaiknál.
2019. jan. 30. 14:34
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
7 : persze, tisztelet a kivételnek, csak nekem rövid ahhoz az életem, hogy kivételeket kutassak.
2019. jan. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!