Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok szinte nagyon magas %-a nem járna fiatalabb fiúval?
Itt a fiatalabbat 1-2 évre is lehet érteni akar. Személyes tapasztalatom is van abból ,hogy egy lány azért utasított vissza ,mert 2(!!!!!) évvel fiatalabb voltam nála ,de más ismerőseimnek (akik párkapcsolatban vannak) is konkrétan megmondták a barátnoik,hogy soha nem jöttek volna össze velük ,ha fiatalabb náluk...
Tehát az ismerősi körömben is csak azt tapasztalom ,hogy mindig a fiú idősebb.Csak én nem látom ebben a logikát ,vagy ti sem?
20/f
Én jarnek mert ők meg szeretnek bulizni , fesztiválra járni
Nekem ezek fontosak . Nem szeretem az unalmas hétköznapi programokat
Idősebbek többsége már nem szeret ilyen helyekre járni
N24
1:Attól még lehet egy srác magasabb,hogy fiatalabb :D,emellett mégis miben lenne lemaradva a nőktől mondjuk egy 21 éves srác?...
2: Aki tradíció alapján választ párt magának,az jobb is ha elutasít..
3:Én már 30 éves korom előtt szeretnék gyereket és a legtöbb ismerősöm is így van ezzel :) ..szóval ez még mindig nem egy normális érv.
4:Nem iszom ,nem dohányzom és az egzisztenciám kimunkálásával foglalkozom. Már 15 éves koromban tudtam,hogy mi szeretnék lenni és most olyan egyetem is vagyok,ahol ezt megvalósíthatom. Emellett még hozzá tenném,hogy már egész fiatal koromban fizikai munkát végeztem a családi vállalkozásunk miatt,ahol valamilyen szinten fejlődni tudott a kondícióm . Illetve ha tehetem járok rendszeresen edzeni. + a legtöbb csoporttársam/ismerősöm/barátom ilyen szemlélettel és világ látással bír,mint amit az előbb leírtam és mind FÉRFI.
6:ekkora hülyeséget is rég olvastam.. nem a kor függvénye a személyiség azon kérdése,hogy borzalmas-e vagy sem.
8:Ezt az egyetlen álláspontot megtudom érteni.Viszont a legtöbb nő nem szenved apa komplexusban ,hanem egészségesen nőt fel ,még is hasonló elveket vall ,mint egy olyan ,aki apakomplexussal rendelkezik.Ezt nem tudom megérteni.
Sok emberben él még az a begyöpösödött buta vilàgnézet, hogy egy fiatalabb pasi csak éretlen kisfiú lehet.
Az intelligens nők persze tudjàk, hogy ez nem életkor függvénye.
A férjem alig volt 21 éves mikor összejöttünk, én 24 voltam akkor. Előbb eldöntötte, hogy a feleségének szeretne, minthogy az én fejemben megfordult volna a hàzassàg gondolata. 25-22 évesek voltunk mikor 1,5 èv kapcsolat utàn összehàzasodtunk.:) - Azóta is együtt- most màr 9. éve:)
Anno randizgattam én 3-4 évvel idősebb pasikkal is, de valahogy sikerült kifogni 2 olyat is aki papíron öregebb volt ugyan de agyilag egy 15 éves szintjén mozgott és képtelenek voltak felnőtt férfiként viselkedni, gondolkodni. De én màr ezek előtt sem ítéltem meg senkit a kora alapjàn. 8-10 évvel idősebbekkel azért nem jönnék össze mert nem tetszik az ekkora korkülönbség. Nem jönnek be az idősebb férfiak. 33/N
13: Mindig jó ilyen sztorikat olvasgatni,gratulálok ! :)
Mindenesetre én is veled hasonló állásponton vagyok. Persze nincs gond az idősebb férfiakkal sem,azonban nem gondolom ,hogy a pénzén kívül lenne valami más plusz benne,amit egy fiatalabb nem tud megadni és itt nem a 17-18 évesekről beszélek,hanem 20 és azon felüli emberekről.
Nem csak a pénz amúgy hanem sajnos átlagban férfitársaim borzalmasan le vannak maradva de komolyan,amit írtam 20 évesen nem tudja mit akar például sőt 26 évesen is ,,majd alakul", elképesztő.
Tisztelet a kivételnek.
Egy 24 éves kislány ismim keres nettó 600e-t igen nettó 600e-t diploma nélkül egy év vezetői tapasztalattal.
Ezzel szemben sok korombeli diplomás MSc sőt több diplomás meg 350e-t se keresi meg és szobát bérel.
Sajnos azt látom,hogy a nők kezdenek életrevalóbbak lenni a palik meg el vannak kisfúk,a fiatal csaj már rég kocsija van addig a 30-n túli férfi szobát bérel diplomával.
Na ez a baj,valami felborult sajnos és ez gáz.
Párom és köztem 6,5 év van, az én javamra, 32 - 25 (ő júniusi, én decemberi, ezért a fél év). Eleinte én is ódzkodtam tőle, hogy fiatalabb, nem is akartam semmit. De sokat beszélgettünk, megkedveltem. Mondom jó, próbáljuk meg. (Eddig tőlem idősebb, vagy velem egykorú barátaim voltak) Az tény, hogy elég bulizós, de én is szívesen tartok vele, tehát ennek még örülök is. :D De van rendes munkahelye, és sok mindenhez ért a ház körül, nem kell őt félteni, feltalálja magát! Büszke is vagyok rá! ^_^
32N
Kérdező:
Ezért szívás fiatalnak lenni. Egy 17 éves srác max a 16 és vele egykorúakból tud halászni lányok között. Míg egy 27 éves 18-tól 25-ig simán.
"Nézzél megy egy külföldi férfit és egy magyar".
Jogos, de a magyar nőket is a külföldiekkel érdemes összehasonlítani. Kevésbé depressziósak. Nem kötözködni akarok, de ha már ennyire leoltod a magyar pasikat akkor a másik oldalról is érdemes beszélni..
17-es nem kötözködsz.
Van jó meglátás benne,azonban külföldi nők szerintem tipikus antinő farmer-póló,hátizsákos frodó.
Egy magyar lány vagy kelet európai tudja a dörgést,tud igazi nő lenni,tud öltözködni is,tudja mi kell az ágyban.
Igaz ebből is a max 20% ilyen.
De külföldön kb. 1000.000-ból egy szép szexi nőt láttam a többi ez a mobil nyomkodós tornacipős izé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!