Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elengedjem őt vagy ne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem őt vagy ne, ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Néhány napja levelezek egy lánnyal az egyik társkereső oldalon, akivel rengeteg dolog közös bennünk, nagyon kedves, jókat beszélgetünk, nevet a vicceimen, intellektuálisan mindenképpen passzolunk, de sajnos több órányi autóútra él tőlem. Szerintem ez nagy akadály. Minden alkalommal úgy fejezzük be a beszélgetést, hogy majd folytatjuk, de ő nem ír, mindig én írok rá. Izgulok, hogy vajon visszaír-e, és ha magától nem ír, ideges leszek, nem bírom ki, és írok neki. Ezután persze nagyon kedves, érdeklődő, stb., beszélgetünk sok mindenről. Kb. mint egy levelező társ. Szeretnék vele élőben is találkozni, de nem tudom, neki mi a szándéka. Nem akarom őt elengedni, mert gyakorlatilag rajta kívül senkit nem érdeklem a társkeresőkön, nagyon kevés nőnek tetszem, továbbá valamiért különleges számomra ez a csaj.

Szerintem nem működne egy távkapcsolat köztünk, bár ő mondta, hogy itt nincsenek itt nagy távolságok.

Nem tudom, mi legyen. Megszerettem ezt a lányt, a személyiségét, bár külsőre nem igazán az esetem, és idősebb is nálam jó pár évvel.

Hogy zárjam le ezt a "kapcsolatot"? Szomorú lennék nagyon, ha többé nem beszélhetnék vele.

Maradjunk levelező társak? De az olyan snassz, nem?

2023. jún. 5. 22:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es!

Sajnos nem jött össze. :( Nem voltunk egymáshoz valók. Az én hibámból lett hirtelen vége a dolognak.

3 alkalommal találkoztunk a nyáron. Június 17. után július 2-án, aztán augusztus 6-án. Megértettük egymást, jól kijöttünk egymással, de szikra nem volt. A 2. randin meg akartam csókolni, de nem engedte, besültem, rendkívül kínos volt. Mondta, neki több idő kell. Mondom, oké... 180 km-re lakunk egymástól. Igazából ezzel nem lett volna nagy baj, ha minden jól alakul. Rendszeresen cseteltünk. 10-ből 7-szer én írtam rá először. Egy idő után nagyon bosszantott, hogy mindig későn ír vissza. Volt, hogy megnézte, amit írtam, képet küldtem, aztán nem reagált. Láttam, hogy társkeresőn is aktív (kíváncsiságból felnéztem oda párszor, és ott volt a zöld pötty a profilképe mellett)... Egyszer kicsúszott a "számon", beírtam neki augusztus 29-én, hogy "inkább a társkeresőre kellett volna írnom, azt úgyis hamarabb elolvasod". Erre ő kiakadt, hogy mit ellenőrizgetem, gyerekes vagyok, stb.... Írtam neki egy magyarázkodó, bocsánatkérő levelet, amire levéllel válaszolt 10 nap csönd után. Írta, maradhatunk barátok, de benne egy nagyon jó barátságon kívül mélyebb érzelmek nem alakultak ki. Erre én felkaptam a vizet. Nem az bántott, hogy visszautasított, hanem hogy nem mondta meg, hogy nem akar tőlem semmit, s ha nem szólok be neki, még ma is ismerkednénk. Úgyszólván álltatott engem. Írtam neki újból egy 10 oldalas levelet, amiben sokszor megsértettem dühömben. Erre letiltott szeptember 12-én...

Kémia nem (sok) volt köztünk, sőt, a 3. randin már semennyi. Már az első randi legelején, 20 perc után el kellett volna köszönnöm tőle, de végül maradtam, és megszerettem őt.

Még mindig nagyon hiányzik. :(

Kb. ennyi. Ha még eszembe jut valami, leírom.

2023. dec. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!