Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengedjem a csajt vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem a csajt vagy van még esély?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki tetszik, már egy jó ideje. Sokáig fűzögettem, ő is mutatott érdeklődést csak sajnos töketlen voltam lépni. Most közben egy másik srác is elkezdte őt fűzögetni (?), egyik haverom. Vagyhát nem haverom, egy ismerősöm az egyetemről. Volt egy buli a csajnál nemrég és ott volt a másik srác is, ott kezdett összeállni az egész. Mondta, hogy voltak a csajjal moziban meg elmentem ketten bowlingozni stb. (Az utóbbi pár hétben). A srác rendes, jól elvoltam vele másnap elmentünk kajálni mert jól összehaverkodtunk. Kajálásnál mesélte, hogy milyen nőket szokott összeszedni, a lakótársával sokat csajoznak stb. Miután randiztak az említett csajjal, mondta, hogy azóta buliban szedett össze csajt, haza is vitte stb (de ez persze lehet jelentéktelen, erre nem kérdeztem rá).

Én úgy vagyok a csajjal, hogy 1-2 hónapja még nagyon jól álltak a dolgok, akkor kellett volna lépni. A sráccal régóta vagyok jóban azért van bennem remény, hogy ha nagyon akart volna valamit tőle már lépett volna.

A csajról tudni kell, hogy barátkozós és sokszor flörtölget másokkal, ami sokszor jelentéktelen.

Persze célszerű lenne rákérdezni, hogy mi van velük, de nem tudom hogyan kéne.

Amikor kajálni voltunk kb egymásra kontráztunk, hogy hát ő volt vele moziban, én voltam vele karácsonyi vásárban stb.

A srácnak nincs sok barátja az egyetemről, nekem igen ezért el tudom képzelni a csajjal is csak haverkodik. Minden esetre eléggé össze vagyok zavarva. A bulin a sráccal nem volt semmi köztük.

Egyszer nem közeledett felé, nem ültek egymás mellett, stb.

A csajjal most találkozom a napokban, mert nála hagytam valamit, az a terv, hogy elhívom utána még valamit csinálni, hátha megint közelebb kerülünk.

Nagyon őrlöm magam ezen, mert tökelten voltam félre ismertem a csajt, olyan értelemben, hogy azt hittem óvatosnak kell vele lennen, de nem. Tökösebbnek kellett volna.

Mit tudnék csinálni?

Valszeg már nem érdeklem a csajt annyira már. Viszont hívott (ma), hogy mehetnénk együtt bulizni (oda ahol ő lakik, az én haverjaimmal, az említett srácról nem volt szó).

Mi tévő legyek? Szívesen mondjuk felhoznám neki, hogy most mi van köztünk, de ezt 2 hónapja kellett volna, amikor sokat találkoztunk, átjött párszor stb.

Már kb semmi sincs köztünk, csak “haverok” vagyunk.

Nyitni szeretnék megint felé. Egy buli erre alkalmas lenne?

2022. febr. 22. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Te is megdugod meg a haverod is. Lyuk sógorok
2022. febr. 22. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem csak arról szól, hogy megdugjam
2022. febr. 22. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell hozzá megvárni a bulit.. elhívod pl csavarogni mozi..🤷🏻‍♀️ Vagy otthon filmezni, és felhozod neki,,
2022. febr. 22. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak mostanában nem igen volt vevő a kettes programokért. Úgy értem, hogy hívtam kajálni, hívtam kávézni, de vhogy mindig tanulni kellett vagy hasonló (vizsgaidőszak volt ezt hozzáteszem). Csak fura, hogy a másik sràccal elmegy, velem nem
2022. febr. 22. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

eleve visszatetsző, hogy folyamatosan "csajként" emlegeted, akit "be akarsz fűzni".

tudod, ha egy férfi őszintén szeret egy nőt, és nem csak dugni akarja meg trófeának, akkor nőnek nevezi és meg akar vele ismerkedni, kapcsolatot felépíteni, amennyiben az érdeklődés kölcsönös.

tehát nem érzem a tiszteletet és az emocionális elkötelezettséget a soraidból!

2022. febr. 22. 22:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, erre nem gondoltam igazán. Sokszor beszélek így valakiről, nekem ilyen a beszédstílusom. Jogos a kritika, de ettől most kérlek tekinst el. 20 évesek vagyunk, nem mondanám se “lánynak”(ahhoz idős) se “nőnek” (ahjoz fiatal), de igazad van.
2022. febr. 22. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozz vagy simán kérdezz rá nála hogy mizu velük. Aztán kiderül.
2022. febr. 22. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

6

mi az, h. fiatal ahhoz, h. nőnek nevezd?

nő a biológiai és társadalmi neme szerint, te meg férfi.

miután elhagyta a gyerekkort megindult a nővé serdülése az első menstruációval, azóta bőven nagykorú is, tehát jogi, biológiai és társadalmi értelemben is NŐ.

nem hölgyem, nem csaj, hanem nő.

2022. febr. 22. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!