Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenykedni a páromra? Elengedjem így bulizni?
Hamarosan lesz a párom nèvnapja és az egyik haverjáé is. El akarnak menni 4-en megünnepelni, először enni utána pedig bulizni egy szórakozóhelyre. Nem lenne gondom vele de mesélte a párom, hogy mielőtt megismerkedtünk mindig odajártak és az előző feleségét is megcsalta azon a helyen többször is. Azt mondta nem fog csajozni csak isznak két italt és jön is haza, és akkor is elfog menni ha nem akarom. Nyugodtan menjen vacsizni, bowlingozni a barátaival de a szórakozóhelytől már most ideges vagyok.
engem is meg fog csalni ott? Nagyon tartok tőle.
Eleve ha az ember jót akar magának akkor nem szabadna olyannal együtt lenni aki hűtlen típus.
Amúgy nem így működik, hogy "elengeded", nem a gyereked.
Ha nem most csal meg, akkor megteszi máskor. Ilyen a jelleme, de te ennek tudatában álltál vele össze, szóval most min csodálkozol?
Egyébként meg már közölte, hogy menni fog, szóval teljesen mindegy, hogy te mit szólsz hozzá, ne beszélj olyasmiről, hogy nem engeded el, mert nincs felette hatalmad.
És gondolod, hogy a szórakozóhely tehet arról, hogy ő miként viselkedik? Kérlek...
Egyébként nem értem a kérdésfeltevést sem. Mi az, hogy elengedjed-e? Nem a pórázon tartott kutyád, aki esetében ez a kérdés felmerülhet. Felnőtt ember, oda megy és akkor, amikor akar. Ha te akarsz neki parancsokat osztogatni, meg határokat szabni (ahelyett, hogy bíznál abban, hogy egyébként is tekintettel van rád), akkor hamarosan te is az exek táborát fogod gyarapítani.
Ha valaki nagyon meg akar csalni, ahhoz nem kell szórakozóhelyre menni. Máshol is simán megteheti ahol te nem látod. Akár a munkahelyén is vagy bárhol máshol. Ha ő ilyen személyiségű akkor te csinálhatsz bármit, úgyis megteszi.
"Elengedjem így bulizni"
Rossz ez a megfogalmazás így. "Elengedni" senkit sem lehet, ugyanis nem birtokolhatsz senkit, ő oda megy ahová akar. A személyi szabadság korlátozását bünteti a törvény. Ezt csak azért írtam le, mert van egy csomó bántalmazó kapcsolat, ahol az egyik fél a másikat a tulajdonának tekinti, és azt hiszi hogy ő adhat engedélyt arra, hogy a másik fél hová mehet, és hová nem. Nem rád céloztam ezzel, szerintem te csak rosszul fogalmaztad meg.
A párodnak kellene annyi IQ és EQ, hogy tudja hogy kell viselkednie bizonyos szituációkban. Őrködni senki felett nem érdemes. Ha megcsal ki kell adni az útját végleg. Ha már neked rettegned kell hogy meg fog csalni, az a bizalmatlanság jele. Ha nincs bizalom mert a másik nem tud normálisan hozzáállni a kapcsolathoz, akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak.
Annyira vicces, amikor valaki összejön egy jellemtelen szemétládával aztán meg retteg, hogy egy jellemtelen szemétládával van 😂
1.Hát olyan nincs, hogy engeded, mert felnőtt ember, nem tilthatod meg neki.
2. Senki nem a hely miatt csal vagy nem csal meg.
3. Tudtad, hogy hűtlen természet, ne gondold, hogy Veled más lesz.Igaz ebben nem lehet mindenkit egy kalap alá venni.Azonban ha hisztizel, korlátozni akarod akkor jó úton haladsz, hogy megcsaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!