Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit csináltok amikor féltékenykedtek fèrjedre és férjed nem vesz tudomást féltékenység ről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 16:16
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy mondom hogy leszarja féltékenységet!
2022. jan. 2. 16:17
2/9 anonim válasza:
Helyzettől függ. Írj konkrét példát.
3/9 anonim válasza:
Nincs férjem szerencsére, csak pasim, nem szereti a féltékenységet, de próbál úgy viselkedni, hogy ne legyen okom.
Nálatok nem tudom, miket csinál ez a jó ember, attól függ a korrekt válasz.
4/9 anonim válasza:
Gondolom elege van a hisztidből, aztán majd tényleg félredug hogy igazad legyen, meg egy kis nyugta addig.
5/9 anonim válasza:
Nem féltékenykedek. Minek csinálod, van egyáltalán okod rá?
6/9 anonim válasza:
Gondolom, az összes faxa kivan a felesleges hisztidtől.
7/9 anonim válasza:
Én nem vagyok féltékeny, nem szoktam hisztizni. A férjem pedig nem ad okot a féltékenységre, ahogy én se neki. Ha valakiben meg nem bízom meg, azzal össze sem jönnék hosszútávra, szóval akkor meg azért nem lennék féltékeny, mert leszarom, hogy mit csinál.
8/9 anonim válasza:
Nem féltékenykedek, bízom benne és magamban is.
9/9 anonim válasza:
Menjünk tovább az általad felkínált gondolatsoron: mit kellene csináljon szerinted? Hogyan kellene reagáljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!